Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Iskolába hogy cseréljem a...

Iskolába hogy cseréljem a tampont?

Figyelt kérdés

még nem használtam tampont de otthon fogom először kipróbálni! előszőr itthon fogom kipróbálni tükörrel.

:D félek hogy a suliba nem fogok azonnal odatalálni meg egy fülkében kevés hely van meg minden...ja és minit használnék és azt meg könnyen megtelik és gyakran kell cserélni. tehát nincs vmi trükk hogy kishelyen is de gyorsan föl tudjam helyezni?? kicsit szánalmas a kérdés de ez van... 13/l

2009. szept. 4. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlat teszi a mestert! Hidd el, régi mondás, de ilyen esetben is igaz. És nem árt tampon mellett sem a tisztasági betétet használni, sok kellemetlenségtől megóv.
2009. szept. 4. 19:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is most ugyanerre készülök és én is parázok emiatt, meg az miatt, hogy ugye azt tiszta kézzel kell és nálunk még véletlenül se tennének ki szappant. Úgyhogy én is várom a jó praktikákat!
2009. szept. 4. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Tiszta kézre a legegyszerűbb beszerezni egy antibakteriális víz nélküli kézfertőtlenítőt, ami a baktériumok 99%át megöli, pl. [link] Ezt magaddal viheted a mosdóba, de akár már az osztályban is használhatod /mondjuk akkor nem érdemes utána a kilincset megfogni :) /
2009. szept. 4. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor válaszolok kicsit bővebben (az első vagyok megint). Tisztító kendőt lehet kapni kicsi kiszerelésben is, azt nyugodtan el tudjátok rejteni a zsebetekben a tampon mellé. Azzal alaposan áttörlitek a kezeteket, így a tisztaság adott, a kendő mehet a kukába (NEM a wc-be). A tampon felhelyezését is gyakorolni kell, próbáljátok ki, hogy ha egyik lábatokat felrakjátok a wc peremére, akkor hogyan megy a dolog. Így nyerhettek helyet is. A kicserélt tampont se a wc-be dobjátok, csomagoljátok be jól papírzsepibe (gondolom wc-papír se mindenütt van), és a kukába kidobjátok. Utána kézmosás, vagy még egy törlőkendő, és mehettek a dolgotokra. Remélem tudtam egy kicsit segíteni! 27/L
2009. szept. 4. 19:26
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!remélem sikerülni fog!
2009. szept. 5. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Bocss, hogy ide írom, de én még nem helyeztem fel tampont és nagyon félek. nem tom, hogy hogy csináljam, félek, hogy valamit rosszul csinálok. léccy írjatok tippeket!
2009. szept. 5. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem sokszori próbálkozás után sikerült és csak akkor ha már rendesen megvan szal amint megjön utána pár órával...és minit/light dayst használok. kivenni elég nehéz és fájdalmas eleinte :S
2009. szept. 16. 15:39
 8/8 anonim ***** válasza:
én is először tettem be...de nekem rögtön ment
2009. okt. 25. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!