Alvászavar ellen?
24N vagyok,szerintem alvászavarom van
még tanuló vagyok (nyelvvizsga)
Régen tudtam aludni nem keltem fel simán ment a 8-9 óra ,de most egyszerűen nem tudom mi van velem (kb 2 éve tart )
Általában a szokásos időmben lefekszek olyan 21-21.30 között már alszok is,de éjjel 3 után mint aki kialudta magát felébredek.
Hiába fekszek próbálok pihenni, egyszerűen nem sikerül vissza aludni.
Próbáltam már teákat, különböző valeriana termékeket, a tejet ... semmi nem használ
Ha felébredek éjjel 2-3 fele ritkán tudok visszaaludni nagyjából 1 óra elteltével sikerül csak szóval 4 utan, és 6.30 kelni kell,de ha vissza alszok erre a pár órára sokkal rosszabbul és fáradtabban érzem magam mintha 3-tól fent lennék ameddig kelni nem kell
Mit lehetne tenni
Háziorvosnak elmondani ezt és hozzád közeli alváscentrumba beutalót kérni. Itt kereshetsz hozzád közeli alváscentrumot.
Én nem kísérleteznék "vényre kapható gyógyszerekkel" hanem kivizsgáltatnám az okot. Ezt azért mondom, mert manapság ilyenekre könnyen felírnak olyan gyógyszereket, melyek függőséget okoznak, viszont a problémát nem feltétlenül oldják meg (tapasztalat)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!