Mit lehet tenni az eltolódott bioritmus/életritmus ellen?
Esti műszakban dolgozok, általában hajnal 2 körül érek haza. Ez nem lenne akkora gond, viszont hajnal 5 előtt ritkán sikerül elaludnom és ehhez hűen olyan 12.30-13.00 körül kelek.
Úgy érzem a nap nagyrésze kárbavész, ugyanis este 7 körül megint indulhatok dolgozni...és kb. 6 órám maradt egész napra.
Ha nem zavarsz vele senkit, csináld meg a házimunkát hajnalban,és ébredés után szabad leszel.
Amúgy sajnos ez van, a nyolc óra munka átvétel-átadással, közlekedéssel simán megvan 10-11 órai kötelező tevékenység. Műszaktól függetlenül is. Esetleg a nappalosnak jobb a közlekedése.
Üdv a felnőtt életben.
Igazából csak utazással együtt vesz el a munka 8 órát a napomból(diákmunka).
Azt biztos, hogy a nappali melóval nem járnék jobban mert éjjeli beállítottságú vagyok alapból is(akkor most tuti arról tettem volna ki kérdést, hogy délután nincs energiám semmit se csinálni mit tegyek :) ).
Szerintem azért nem tudok aludni 5-ig mert tudat alatt úgy érzem nem tettem meg minden munkán kívüli teendőm a délután alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!