Van-e itt valaki BIID-es? Ismert ez Magyarországon?
Itt vagy kérdező? Történt valami változás? Én a napokban bukkantam rá erre a betegségre, ezzel együtt a kérdésedre. Külföldi oldalakon azt írják, ez nem mentális betegség, hanem az agy valamilyen működési zavara lehet. Az agy fali lebenye ami az érzékelés és mozgás központja nem ismeri fel az adott testrészt, ezért olyan mintha idegen lenne. Erről van youtubeon video:
Nálunk dr Bánfalvi Attila a Debreceni Egyetem docense írt erről először 2003-ban.
Nem tudom, sikerül e bemásolnom a cikket, ez a link:
//dea.lib.unideb.hu/bitstreams/579bd526-ba33-4a1a-8975-732d3eb3b007/download&ved=2ahUKEwjOt6Tq1IOJAxXm_rsIHbzNMMEQFnoECBsQAQ&usg=AOvVaw1Z5JcLBQ_vcpFTBl-FSjRn
Ha ez ennyire ritka, és ő már hallott erről,lehet én a helyedben írnék neki emailt. Youtube-on amúgy több eset is van fent. Igaz, külföldiek. De itt is írt be ezzel kapcsolatban kérdést más is, hogy ilyesmi gondolatai vannak, lehet érdemes lenne vele is felvenned a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!