Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van-e itt valaki BIID-es?...

Van-e itt valaki BIID-es? Ismert ez Magyarországon?

Figyelt kérdés
Az Interneten találtam egy BIID (body integrity identity disorder) nevű dolgot. Néha úgy érzem engem is érint. Van itt valaki aki ezt ismeri?

2019. júl. 19. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
94%
Szia! Komolyan mondod hogy a pszichiáter nem is meri ezt? Hát én nem mennék hozzá többé Én nem vagyok orvos csak egy jól informálodó egyszerű ember de igenis létezik ez a betegség és sajnos nincs rá gyógyszer :(
2020. febr. 1. 12:50
 22/77 A kérdező kommentje:
Akihez jártam pszichiáter (előtte pszichológus), szerint ezt csak kitaláltam. Szerinte ilyen nincs, nem létezik. Most már nem megyek hozzá, bár anyám ragaszkodik hozzá. Bár ő inkább az zárt osztályra akar küldeni.
2020. febr. 2. 23:19
 23/77 anonim ***** válasza:
82%
Jajj szegény .Anyukád ahoz ragaszkodik aki a zártosztályra akar küldeni?? Javaslom édesanyádnak informálódjon inkább.Te nem való vagy a zárt osztályra.Ez egy létező betegség valamelyest lehet enyhíteni gyógyszerekkel de meggyógyítani a külföldi jegyzett eseteket sem tudták eddig Azért mindenképp keresned kell egy olyan pszichiátert aki ismeri ezt a betegséget
2020. febr. 3. 07:48
 24/77 A kérdező kommentje:

".Ez egy létező betegség valamelyest lehet enyhíteni gyógyszerekkel de meggyógyítani a külföldi jegyzett eseteket sem tudták eddig " Ez pontosan mit jelent, és erről hol tudnék olvasni?

Bocs félre érthető voltam, anyám ragaszkodik, hogy zárt osztályra kéne küldeni, nem a pszichiáter (ezen össze is vesztek). Akihez most járok csak simán nem hiszi el, hogy ilyen létezik. Mert ha létezne lenne valami kódja (nem BN kód hanem valami más). Én is csak véletlenül találtam rá a neten erre a kórképre. Most már a 3. gyógyszert próbálja ki de eddig egyik sem hatott.

Akihez előtte jártam egy pszichológus votl ő mondta, hogy ez már pszichiáterhez tartozik, ezzel ő mint pszichológus nem tud mit kezdeni (egyébként ő se hallott erről).

2020. febr. 3. 13:13
 25/77 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A youtubon is vannak fent videók

2020. febr. 3. 13:47
 26/77 anonim ***** válasza:
100%
Én is ebben a helyzetben érzem magam egyre inkább. És sajnos az érzés nem enyhül hanem erősödik idővel.. :( Én még nem voltam orvosnál és senkim nem tud róla.
2020. márc. 6. 16:16
 27/77 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb mentális betegségről, azt sem tudják, hogy eszik e vagy isszák a legtöbb ember. Főleg nem olyanokról amik nagyon ritkák, mint ez is. Én is hallottam már erről, de nem hiszem hogy ez bármennyire is ismert lenne.
2020. jún. 7. 16:15
 28/77 anonim ***** válasza:
100%
2020. jún. 7. 16:19
 29/77 anonim ***** válasza:
100%

Hogy vagy kérdező?

Amúgy teljesen megtudom érteni az érzéseidet. 2014-ben találtam egy leírást a C-ptsd-ről és elmondtam az akkori pszichiáteremnek, aki tök hülyének nézett, hogy ilyen csak katonáknál létezik..ma meg teljesen egyértelmű diagnózis. Engem pont ezért félrekezelt ez az idióta "orvos".

2020. aug. 6. 08:07
 30/77 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem, meg kellene barátkoznod a jobb kezeddel. Ez valamilyen kényszerbetegség lehet. Ne mondj le a jobb kezedről!
2021. ápr. 3. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!