Az initial D mennyire ismert Magyarországon?
Figyelt kérdés
Kicsit úgy érzem, mintha gyerekkoromban találkoztam volna vele valahol, de nálunk szerintem nem is játszotta semmi adó. Most, hogy nézem ugrik be, hogy kicsit régi de olyan nosztalgikus feelinget ad2019. máj. 13. 00:29
1/4 anonim válasza:
Annyit tudok hogy egy AE86-os Corollával driftelgetnek meg tofut zabálnak benne tonnaszámra
That's all, folks
2/4 anonim válasza:
Én ismerem, szeretem. Autón is láttam már Fujiwara Tofu Shop felirat matricát kb egy hónapja. De a kérdésedre ennél többet nem tudok válaszolni. Én mindig netről szereztem be az animéket feliratosan, szóval nem sok fogalmam van róla, hogy miket adtak le itthon a tévében.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem se.
2019. jún. 17. 16:28
4/4 anonim válasza:
Én mostanában akarom elkezdeni nézni. Az első rész nagyon bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!