Van-e itt valaki BIID-es? Ismert ez Magyarországon?
Figyelt kérdés
Az Interneten találtam egy BIID (body integrity identity disorder) nevű dolgot. Néha úgy érzem engem is érint. Van itt valaki aki ezt ismeri?2019. júl. 19. 18:19
41/77 A kérdező kommentje:
A keresztény-hívő embertársaimat megkérem, hogy több bibliai idézettel, és hittérítéssel ne próbálkozzanak (privát üzenetben sem), mert ez nálam kiveri a biztosítékot. Különösen az utolsó jelentkezőnek köszönöm, hogy leprásnak néz. Nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást. Mindjárt be is vonulok egy lepratelepre.
2021. jún. 20. 21:37
42/77 anonim válasza:
Keress egy másik pszichiátert, egy olyat, aki érti is a dolgát. Nagyon pozitív, hogy felismerted a problémádat, és szeretnél magadon segíteni. Ne hagyd, hogy rosszabbodjon a dolog.
43/77 anonim válasza:
Mel Gigbzon nak volt egy ilyen
Filmje 10-eve kb keress rá
Neki is ez volt a problémája
Üdv
46/77 A kérdező kommentje:
Nem emlékszel véletlenül a címére?
2021. júl. 17. 11:58
47/77 anonim válasza:
Biztos megtalálod egy játék
Gyártó cég vezetője volt ha jól emlékszem keress rá a filmjeire a tartalom alapján
Megtaláltam megvan a Hódkóros 2011 film
Üdv
48/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. júl. 18. 08:36
49/77 anonim válasza:
Sziasztok!
Még él ez a topic? Bárki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!