Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha annyira reménytelennek...

Ha annyira reménytelennek látod az életed, hogy non stop fizaikailag rosszul vagy pszichoszomatikusan ( remegés, szédülés, hasfájás, annyira, hogy néha alig tudsz elmenni valahova és minden nap csak egy túlélés), abból van valami kiút?

Figyelt kérdés
Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok. Kivéve a menj pszichológushoz és szedj bogyókat,nyugtató készítményeket, relaxálj....ezeken már túl vagyok.
2019. júl. 1. 18:13
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Egy ilyen rosszindulatú ember kérdéseire miért válaszolnék?! Ennyire ostoba is vagy? Válaszoljak hogy még több alapot adjak a sértegetésre. Az is mindegy lenne mit írok az ilyennek. Ha sapka van rajtam az a baj, ha nincs az a baj. Csak azt nem értem miért nem veszel magadnak egy könyvet a trollkodás helyett?
2019. júl. 12. 07:57
 32/33 anonim ***** válasza:
Figyu menj el pszichoterapeutához, ne szenvedtesd magad. Amellett meg minden nap járj el futni, úszni, biciklizni (amelyik szimpibb). Lényeg, hogy munka után legyen meg a sport (az ideális legalább napi 1-1,5 kifárasztó sporttevékenység lenne). Meglásd egy hónapon belül sokkal jobban leszel ...de menj el pszichoterapeutához is mindenképpen, hidd el segíteni fog. Nagyon sokan vannak a te helyzetedben és hidd el, van segítség. A bogyók is segítség lehet, de azok csak ideiglenes mankóként kellenek, nem azok a megoldás kulcsa.
2019. júl. 12. 10:52
 33/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó hozzászólónak a normális válszt. Kikapcsolom a kérdés követését a korabbi hozzászólás miatt. Mert erre végképp nincs szükségem. Nem várok több "segítséget".
2019. júl. 12. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!