Mitől lehet ez és mi ez?
Figyelt kérdés
Ma reggel felkeltem es az alhasamban nyilalo fajdalmat ereztem ( most nem menstrualok ) aztan szedulni kezdtem csak pacakat lattam nagyon izzadtam hevesen vert a szivem bedugult a fulem es ugy ereztem hanyni fogok de vegul nem hanytam. olyan volt mintha elajulnek.
azota nincsenek ezek a tunetek csak az alhasam faj, mintha szilankosra torne belul.
mi tortenhet velem? elore is koszonom a valaszokat.
2019. jan. 28. 09:02
1/5 A kérdező kommentje:
ja es 14 eves lany vagyok
2019. jan. 28. 09:05
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy elkaptad az influenzát és a vírus a bél nyálkahártyát támadta meg.
3/5 anonim válasza:
megijedtél valamitől, vagy volt valami előtte? A sziveddel is minden oké? Lehet magas a vérnyomásod. Szerintem szólj otthon nehogy valami bajod legyen
4/5 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek. szoltam itthon azt mondtak biztos izgulok a felveteli miatt, de mar semmi bajom. koszonom megegyszer
2019. jan. 29. 06:31
5/5 anonim válasza:
A lényeg hogy nincs baj :) Sok sikert
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!