Menstruacio elott iszonyat fajdalmas gorcsok szedules normalis?
Én 10 és fél évesen kezdtem el menstruálni, nekem is iszonyatosan erős görcseim voltak, többször kerültem emiatt kórházba, kivizsgáltak, semmilyen probléma nem volt, alapból ilyen típus voltam, aztán évekkel később amikor védekezés miatt fogamzásgátlót kezdtem el szedni, akkor nyilván mesterséges ciklusom lett, amikor is már nem görcsöltem, illetve amikor utána abbahagytam babatervezés miatt, akkor sem tértek már vissza az erős görcsök, illetve szülést követően sem.
Viszont elképzelhető, hogy nálad van valami más ok, mivel nálam nem volt olyan darabos a vérzés, mint ahogy te írod és nem is menstruáció előtt több nappal, hanem a menstruáció napján történt mindez és zajlott le 1 nap alatt. Elképzelhető, hogy miómád van, cisztád, vagy bármi. Majd az orvos megmondja vizsgálatot követően.
Sajnos, ismerős amit írsz. Nem tudom, hogy jó hír-e, de nálam semmit nem talált a nődoki. Kb. azt mondta, amit te is írsz, hogy a hormonok. Talán majd egyszer a terhesség változtat rajta. Addig is könnyű ételek, meleg fürdő, görcsoldó.
Nálam kb. ugyanúgy náz ki a kritikus 3-4 nap, mint amit írtál. Annyi különbséggel, hogy nem csak "majdnem elájulok", hanem konkrétan összecsuklottam már suliban is, munkahelyen is.
(24é)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!