Mit tehetnék a fájdalmas puffadás ellen?
Nagyából fél éve figyeltem fel rá, hogy mielőtt megjön rengeteg levegő van bennem és jön is ki. Amikor megjön, az még rosszabb. Nagyon erős görcseim vannak és a
mellé még jön ez az iszonyú fájdalmas puffadás. Teljesen egyenesen sem tudok ülni, mert a hasamban, illetve az alhasamban rettentő szúró fájdalom hasít belém több ponton pici mozgásra is. Hallom ahogy mozog bennem a levegő, nagyon hangosan. Annyira tele vagyok vele, hogy a mozgás sem megy.
Fogalmam sincs, hogy ezzel mit tudnék csinálni. Nézegettem neten, és a puffadás címszó alatt csak a has megnagyobbodását értik. Nem olvastam sehol, hogy ez bárki másnak is fájna. Nekem viszon nagyon fáj. Nem igazán tudom, mit tehetnék 6 napnyi fájdalmas "puffadás" ellen? A pukizás úgy ahogy megy, nagyon sok ki is jön, viszont sokkal több marad bent. Szerintetek? 19/L
A Nospát minden alkalommal szeden, minden nap az előírt mennyiséget.
A menstruációs görcsökkel az ég világon semmit nem csinál, a puffadással meg végképp. Talán picivel többet pukizok, de nem enyhít semmit.
Próbáltam az Espumisan-t is, amit kimondottan puffadásra találtak ki. Normál napokon tényleg segít, de ezeken a szörnyű napokon nem csinál semmi. :(
Nekem is ez van, de szerencsére csak második nap.
Akkor hiába csinálok bármit, puffad, fáj, görcsöl és pukizok iszonyú sokat. Emellett 3-4x hasmenés ugyanúgy görcsökkel, báh.
Úgyhogy gyógyszer kora hajnalban, aztán reggel, majd egész délelőtt csak fekszek melegvizes palackkal a hasamon.
Délután meg dolgozgatok valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!