Nem tudom elfogadni magam, mit tegyek?
A leírtak alapján átérzem a helyzetedet, nekem is sok gondom van magammal, a személyiségemmel, és a kinézetemmel egyaránt. Sajnos ezek nem olyan dolgok amiket egyik pillanatról a másikra meg tudunk változtatni, de gondolom ez egyértelmű.😅 Én sokat szorongok, gyakran kínos beszélgető társ vagyok, nehezen tudok ismerkedni másokkal. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok jó barát, sőt szeretem azt gondolni, hogy egész kedves vagyok, csak a saját magammal szembe állított elvárásaimat nem tudom teljesíteni, ezért teljesen elvesztettem az önbizalmamat. Nekem rengeteget segít mostanában az, hogy olyan emberekkel lógok, akikkel nyitottabb tudok lenni, nem érzem magam annyira bebábozódva. Nekem mindig kell egy kis idő miután megismerek valakit, hogy bizalmat építsek. Egy rossz példa még nem jelenti azt, hogy annál jobb sosem lesz. Kifogtál egy rosszat, és? Az csak véletlen hogy ez volt az első. Nem volt szerencséd, ennyi. Találni fogsz valaki olyat, aki elfogad úgy, ahogy vagy, kivétel nélkül. Legalábbis én ezzel nyugtatom magam néha. Az életedet pedig te alakítod, ha elég elszánt vagy az lehetsz, aki csak szeretnél. Ne hagyd, hogy néhány kósza gondolat elterelje a figyelmedet a céljaidról. Csináld azt amit szeretsz, és csak addig amíg jól esik.
Remélem tudtam bármiben is segíteni, ha gondolod, nyugodtan írhatsz üzenetet, ha nem vagy túl jól. Nekem is sokat segített az, hogy kibeszélhettem ezt magamból valakinek.
Az előttem levőnek pedig azt szeretném üzenni, hogy lehetne kicsit empatikusabb is, ha már ilyen önzetlenül válaszol.☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!