Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehet kezeltetni a...

Hogyan lehet kezeltetni a mazochizmust?

Figyelt kérdés
Járok dokihoz kiskorom óta, még gyógyszereket is szedek, lassan 2 éve... De állandóan arról fantáziálok, hogy nagyon durván bántanak/kínoznak. Hogyan hagyjam ezeket a beteges dolgokat abba? Magamban is kárt teszek sokszor... L
2019. ápr. 12. 13:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Volt rá példa, hogy a volt pasim megütött, és hatalmas foltokat hagyott az alhasamon, de sajna azt is élveztem... Nem akarom magam tönkretenni, de mégis jó valamiért.
2019. ápr. 12. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
A mazochizmus mögött általában borderline személyiség lakozik,vagy annyira nagy benne a feszültség, hogy így vezeti le.
2019. ápr. 12. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Pontosan milyen gyógyszert kaptál? Nem hiszem, hogy erre az lenne a megoldás...

Arról is megoszlanak a vélemények, hogy egyáltalán ki lehet-e ebből teljesen gyógyulni. Én sem tudom biztosan, de azt saját tapasztalatból megmondhatom, hogy nagyon sokat lehet javítani a helyzeten, ha eléred azt, hogy ezek a vágyak miatt ne keveredj önsorsrontó helyzetekbe és mérgező párkapcsolatokba.

2019. ápr. 12. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj! A nők kilencven százaléka élvezi ha verik!
2019. ápr. 12. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!