Ez mitől? Lehet kezelni? Memória javító ginko biloba? Olyan homályosak az emlékeim, mintha mindig részeg lennék.
Biztos tudjátok van az az állapot másnap reggel az előző napi italozás után, hogy próbálsz visszaemlékezni az előző napra, de csam homályosan megy. Na nekem ez van most, annyi különbséggel, hogy nem iszok. 1,5 hónapos kisfiammal vagyok itthon és már nagyon zavaró, sőt félelmetes amikor azon gondolkozom, hogy felforraltam e a vizet a tápszerhez vagy csam oda tettem, és valószínü már ötödjére főzöm fel. Vagy letettem valamit a konyha asztalra, miért nincs ott?! Térülök fordulok a házba és az éjjeli szekrényen találom. Mikor tettem oda? Csak nem Pumukli volt?
De ezek csak példák, komolyabb dolgokra sem emlékszem vissza.
Ez mitől lehet, tudok ellene tenni?
Igaz nem új a történet, nyugodjon nagyikámtól gyerekként hányszor megkaptam, mennyit sírtam, hogy "ne mond, hogy nem emlékszel, nem hiszem el".
De csak most lett annyira durva, hogy már mint aki amnéziás, csak állok és gondolkodok kétségbeesve, hogy mi történt tegnap?!
Egyébként érdekes, mert a munkahelyemen a munkában pedig mindenre emlékszem.
Köszi.
Gyerekként amikor kezdődött nem szedtem gyógyszert. Mostanában is csak vérnyomás csökkentőt. Soha nem éltem semmi féle tudat módosító szerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!