Részeg vagyok és meg akarok halni. Ez depresszió?
Figyelt kérdés
Mindent és mindenkit de főleg magamat gyűlölöm. Miért vagyok ilyen gyáva hogy megtegyem? Semminek sincs értelme.2019. febr. 16. 00:20
2/11 anonim válasza:
Mesélj ha akarsz. Én is olyan magányos vagyok hogy leg szívesebben leugranék az 1 megállóra lévő hídról.
4/11 anonim válasza:
Hasonló cipőben vagyok nem találom az élet értelmét!
5/11 anonim válasza:
Tudod kísértetiesen ugyanezt gondolom most én is, miért vagyok gyáva hogy megtegyem?
Teljesen kivagyok nem látom hogy lenne jó a világban. Velem csak rossz történik mostanában :(
6/11 anonim válasza:
5-ös szeretnél beszélni róla? :/ Ha már a kérdező sem írt vissza..
8/11 anonim válasza:
Én is hasonlóan érzem magam sokszor... De mindig van remény, kérlek ne add fel!
9/11 anonim válasza:
Utolsó, van akinek nincs remény :) Van aki olyanra vágyik amit sose kap meg, és e miatt inkább feladja az egészet. Legalábbis én tutira
10/11 anonim válasza:
6-os hát nem tudom mostanában nagyon lehúzó személy vagyok és attól hogy nekem iszonyat rossz más napját nem biztos, hogy el kéne szúrnom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!