Mennyire árt hogyha minden hétvégén 3 napig piálok?
Figyelt kérdés
Lehet-e valami súlyosabb maradandó betegség, ha 16 évesen ezt csináljuk?2018. jún. 6. 22:02
1/3 anonim válasza:
Igen. Nem harom nap lesz belőle, hanem masszív alkoholizmus. Ne érts felre, en is szoktam inni, szoktam spicces lenni, de nem rendszeresen. Miért iszol? A társaság, vagy stresszoldas, vagy csak ugy? Nem egészséges, mert addiktiv szer az alkohol is. Igy a mertek a fontos.
2/3 anonim válasza:
Nem! Mindenki tudja, hogy a fiatalkori rendszeres alkoholfogyasztás kimondottan hasznos és elősegíti a fiatal szervezet egészséges fejlődését.
A viccet félretéve nyugodtan igyál. Az alkoholfogyasztás egyik nagy hátulütője, hogy pusztítja az agysejteket. De szerintem te ezen már régen túl vagy, további károkat már nem fog okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!