Miért vagyok ekkora állat, hogy kellene leadnom egy munkát a hétvégén ehelyett csak pótcselekvés klikkelgetek?
Figyelt kérdés
ÁÁÁÁÁÁÁÁ..... (még most se lenne késő. És mégsem állok neki. Most is hülye kérdést rakok ki) Normális vagyok?2016. okt. 2. 21:36
1/10 anonim válasza:
Mert nagyon nem tetszik a munkahelyed/főnököd/ a téma. Vagy nem vagy teljesen otthon abban, amit le kellene adnod. Erőltesd meg magad és hajrá! Még talán kész leszel időben.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást. Most visszajöttem megnézni van e válasz :D
2016. okt. 2. 23:05
3/10 anonim válasza:
Szia!
Sikerült végül időben leadnod, amit kellett?
Mi újság ezzel kapcsolatban? :)
Most nekem is lenne még elvégzendő munkám, és éppen egy ilyen kérdésbe botlottam vele.... :D
4/10 anonim válasza:
3.as! Neked mikorra kell készen lenned?
És még mindig a kérdéseket nézed?!
5/10 A kérdező kommentje:
nem. nagyon durva volt. itt voltam négyig és klikkelgettem és akkor feladtam és lefeküdtem aludni. és aztán meg megúsztam, mert a kollégám nem is értem, de annyira emberséges volt velem. mintha tudta volna min mentem át.
szerintem húzd ki az internetet. talán az segít.
2016. okt. 3. 20:09
6/10 anonim válasza:
Milyen sz.r munkahely ez, hogy hétvégén kell elkészíteni a melót?
7/10 anonim válasza:
6-os: sajnos, nem az egyetlen, ebben a kis országban.
8/10 anonim válasza:
3. vagyok
Nekem holnap este 20.00 óra a leadási határidő.
De napközben másik helyen dolgozom.
A netre szükségem van fordításhoz, stb.
De lehet, bizonyos oldalakat blokkolok. XD
9/10 A kérdező kommentje:
szerintem semmit nem ér,ha blokkolsz. vagy minden vagy semmi... :) különben mindig találsz új játékszert.
2016. okt. 3. 22:18
10/10 anonim válasza:
" csak megnézem még azt, rápillantok arra.. " Máris eltelt 1-2 óra, a meló/tanulni való pedig marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!