Panikszeruen felek az egerektol? (bov. Lent)
Szoval, fura ebbe a kategoriaba irni.
Kulteruleten lakunk, valyoghazban, ahol azert meg-megjelennek a kis ragcsalok.
En annyira felek az egerektol, hogy "panikrohamszeru tuneteiem" lesznek.
Pl. az elobb ereztem, hogy maszik egy a takaron, es lerugtam magamrol, es lehet, hogy azert a takarora nem maszott, de utana hallottam, hogy kifutott a szobambol. Felugrottam az agyamon, es elkezdtem panikolni, hogy most hova is futhatnek, vagy mit csinaljak, es szornyen izzadtam.
Azert, bolond nem vagyok, de ma este aludni nem fogok.
Egyszer nem regen, azt almodtam, hogy egy belegabalyodik a hajamba, mikozben alszok. Akkor felugrottam, es majdnem sirtam.
Nem is tudom mit kezdenek azzal, ha egy akarcsak hozzam is erne.
Esetleg valami otlet, hogy hogyan ne feljek ennyire? Meg mindig reszketek...
03:27
Nem is úgy értettem, hogy hagyja, hogy ott lézengjenek örök életükben, csak amíg megszokja őket, és elmúlik a pánik-szerű félelem, az meg pár nap. :)
Nem maga a lakohelyemmel van a problema, mert nagyon szep, es igenyes kornyek. Csak korulveszi valami, amit termeszetnek hivnak, es ilyenkor telen biza' beteved egy-ketto.
Ragasztoval es mereggel szoktuk azt az evi 2-3 egyedet eltuntetni.
Megszokni sohasem fogom oket. Eleve nagyon felek a ragcsaloktol, unokatesomnak vannak horcsogei, amikhez sosem nyulnek. Pedig nagyon tisztak, es okos allatok.
De valoban. Az az eger, ami kintrol jon, nem az a jjajjj, de edes. Iszonyodom toluk. Nagyon.
Ha rajuk gondolok elfog egy szornyu erzes, es azthiszem ezellen nincs mit tenni. ;(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!