Panikszeruen felek az egerektol? (bov. Lent)
Szoval, fura ebbe a kategoriaba irni.
Kulteruleten lakunk, valyoghazban, ahol azert meg-megjelennek a kis ragcsalok.
En annyira felek az egerektol, hogy "panikrohamszeru tuneteiem" lesznek.
Pl. az elobb ereztem, hogy maszik egy a takaron, es lerugtam magamrol, es lehet, hogy azert a takarora nem maszott, de utana hallottam, hogy kifutott a szobambol. Felugrottam az agyamon, es elkezdtem panikolni, hogy most hova is futhatnek, vagy mit csinaljak, es szornyen izzadtam.
Azert, bolond nem vagyok, de ma este aludni nem fogok.
Egyszer nem regen, azt almodtam, hogy egy belegabalyodik a hajamba, mikozben alszok. Akkor felugrottam, es majdnem sirtam.
Nem is tudom mit kezdenek azzal, ha egy akarcsak hozzam is erne.
Esetleg valami otlet, hogy hogyan ne feljek ennyire? Meg mindig reszketek...
még egy stratégiát tudok, ami esetleg segíthet. gondold el azokat a dolgokat, amik a legrosszabbak és megtörténhetek és gondold végig, hogy kibírhatóak e, okoznak e valami visszafordíthatatlant. pl. hogy teszem azt egyszer nem csak képzeled, hanem tényleg felugrik az ágyra és végig fut. vagy meg is harap teszem azt. és esetleg meg is fertőz(bár nem tudom fertőznek e ezek). akkor sincs semmi. majd begyógyul minden és megy tovább minden. szóval amikor fekszel ott az ágyba képzeld el ezt. hátha ez valahogy átbillenti kicsit a dolgot. mert ha az ember végig gondolja azt, hogy utána mi lesz, amikor már megtörtént az amitől félt, akkor valahogy ez lehet elveszi a dolog élét.
vagy akár a hajadba gabalyodót is. mi történik ekkor reálisan. belegabalyodik, húzkodja a hajadat, ez fájni fog neked, felébredsz, esetleg üvöltesz egyet, kiszeditek, vége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!