Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csinaljak ha mostanaban...

Mit csinaljak ha mostanaban amikor reszeg vagyok piakat lopok?

Figyelt kérdés
Sajnos mar ketszer elofordult. Sog ha ugy vesszuk haromszor mert tegnap ket boltbol is loptam. Nem nagy erteket, sot.. par 1000 ftos piakat (dragakon csipogo van) es meg nem fogtak meg vele de jozanul nem tennem. Viszont felek hogy ha iszok ezentul is lehet ramjon ez es akkor egyszer megfognak. Mit tehetnek hogy ne jojjon ram a pialopas reszegen?
2018. jún. 30. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ne igyál
2018. jún. 30. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem iszol -> nem lopsz -> így nem iszol.
2018. jún. 30. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Namost: azért lopsz, mert nincs rá pénzed és még inni akarsz, vagy csak úgy, mert arra támadt kedved? Végülis mindegy. Ne igyál és mászkálj egyedül, valaki csak visszatart. Az gondolom nem opció, hogy ne idd magad részegre.
2018. jún. 30. 16:17
 4/7 anonim válasza:
Ez kamu. Ilyen nincs, hogy valaki iszik, aztán öntudatlanul lopkodnia kell boltokból.
2018. jún. 30. 16:19
 5/7 A kérdező kommentje:

3.

Van ra penzem, csak ingyen jobb megszerezni. Persze jozanul biztos nem lopnek es biztos nem is sikerulne de reszegen se akarok, viszont a bulizast se akarom mellozni az meg ivas nelkul nem az igazi.. es nem tudom mit tegyek hogy ne lopjak ujbol.

2018. jún. 30. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szenvedélybetegségekre specializálódott pszichológus, ha már lerészegedés nélkül nem létezik számodra buli.
2018. jún. 30. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztos valami VOLT-os...
2018. jún. 30. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!