Állando szorongáson segithet a futás?
Figyelt kérdés
Gondolom rendszeresen kellene hosszu ideig futnom hogy érjen is valamit.
1-2 alkalom biztos nem elég
2019. márc. 2. 15:59
1/8 anonim válasza:
Szerintem a rendszeres mozgás a lényeg, nem kell egyszerre sokat, rendszeresen lehet kezdeni, először csak pár percet...
2/8 A kérdező kommentje:
Már rég nem mozogtam ugyhogy kezdés ek elég 15 perc futás csak azt nemtudom hogy mindennap vagy minden második nap
2019. márc. 2. 16:28
3/8 anonim válasza:
Segíti csökkenti, mindenképp jó, de a problémád okát nem fogja megszüntetni. Csak a fizikai tünet csökkenthető.
4/8 A kérdező kommentje:
egyenlore eleg lenne ha a fizikai tuneteket megszuntetne
2019. márc. 2. 16:54
5/8 anonim válasza:
Igen fog segíteni. Lehet már az első nap jobban fogsz aludni, és jobban érzed másnapra magad. Rendszeresen kellene futnod kis távokkal kezdj. Naponta menj rövid távra egyenlőre.
6/8 A kérdező kommentje:
Alvással nincs bajom szerencsére..egyszer sem ébredek fel,inkább napközbe vannak a gondok.érzem hogy felvan gyülve a feszültség a fejemben
2019. márc. 2. 17:58
7/8 anonim válasza:
Nekem önmagában nem segített, de amióta a kutyámmal futok sokkal jobb :)
8/8 anonim válasza:
Ha naponta futsz, ki fogsz merülni. Sterintem kétnaponta fuss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!