Állandó szorongáson segíthet a sport vagy hogy jöjjek ki belőle?
Rengeteget ültem a szobámban, és csak oda mozdultam ki, ahová nagyon muszáj volt.
Most pedig szorongok, ha el kell mennem valahová, soha nem voltam ilyen, de kialakult nálam, és ez teljesen tönkreteszi a mindennapjaimat.
Akik voltak hasonló helyzetben, mivel sikerült ezt legyőzni ?
Pszichológusban nem igazán hiszek, és sajnos pénzem sincs rá, de bármilyen más ötletet szívesen fogadok!
Segíthet a sport, igen.
De... A pszichológus lenne szerintem a legkézenfekvőbb. Az, hogy nem hiszel benne, olyasmi, mintha azt mondanád, hogy nem hiszel a penicillin gyógyító hatásában. Toronymagas szakirodalom van mar a pszichológia javára és egy jó pszichológus minimum 10 évnyi kőkemény munkát fektetett bele a tanulmányaiba.
Lakhelyedhez elvileg tartozik ingyenes pszichológus. Tehát nem feltétlenül kell fizetni érte. Egyetlen hátrány, hogy egy ilyen kapcsolat dinamikus, tehát nem minden esetben működik. Kell a közös hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!