Ettől most bolond, vagy ez normális?
Arról van szó, hogy rajta kaptam a páromat (fiú, 28 éves) hogy magába beszél a wc-n. Pontosabban mutogat, és úgy csinál mintha beszélne valakihez, plussz gesztikulál, meg tátog hozzá. Úgy vettem észre h elment wc-re az ajtót nyitva hagyta én meg gondoltam viccből meglesem közbe. ( tudom ez sem normális, de csak meg akartam viccelni, hogy előugrok, hogy húú) Szóval a wc-n ült nem adott ki hangot, de mintha beszélne valakivel. Nem bírtam ki, hangosan röhögni kezdtem, mert tényleg viccesen nézett ki a dolog, erre ő nagyon zavarba jött, röhögött, de éreztem, hogy nem örül, hogy rajta kaptam. Azzal mentegetőzött, hogy mikor wc-n van, szokott filmekből jeleneteket elképzelni, és úgymond eljátszani, mert addig sem unatkozik a wc-n, és ne gondolta, hogy bárki is meglátja.
Akkor ez most normális? Nem beszél senkihez, nem hall hangokat , de azért ez mégis furcsa.. vagy ti is csináltok hasonlókat mikor nem lát senki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!