Bolond lennek vagy ez normalis?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkan elofordul, hogy azt hallom, mint ha valaki mondana a nevem. Korulnezek vannak sokan, de senki se nekem szolt. Ez pl. Egyatalan nem rendszeres csak ritkan fordul elo. Az viszont gyakoribb, hogy amikor lefekszek es mar felalomba vagyok akkor hangokat hallok. Azokat a hangokat, amiket aznap hallottam. Pl. Az egesz napos iskolai zsongast vagy ha este sokat es hangosan ugattak a kutyak akkor azt...bolond lennek vagy mi bajom?2013. okt. 13. 16:41
2/3 anonim válasza:
Bizonyos esetekben, amikor nagyon kifáradt az agy előfordulnak ilyen tünetek, pihenj, semmi komoly.
3/3 anonim válasza:
Velem is előfordulnak ilyenek időnként, ez még nem a bolondság jele(remélem :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!