Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon gyengének érzem magam...

Nagyon gyengének érzem magam lelkileg, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már annyin is eltudom sírni magam ha valaki aztmondja rám akár viccből is hogy hülye vagyok, gyakran rám jön a sírhatnék. Régebben sokszor piszkáltak és ígyis önértékelési problémáim vannak, néha még itthon is megkapom a magamét mindenféle ok nélkül. Az a fajta lány vagyok aki inkább kerüli a konfliktust szóval sokmindent elhallgatok ha értitek mire gondolok. Úgyérzem nem kapok elég támogatást, bíztatást hogy akármit is véghez vigyek. Tudom, hogy a sok elhallgatás sem vezet jóra mert egyszer kiborulok, de egyszerűen nem merem megmondani ha éppen nem tetszik valami mert félek hogy mi lesz. Egyébként a párkapcsolatomban is ez a helyzet... Nemtudtam már kihez forduljak segítségért hogy mégis mit lehetne kezdeni magammal hogy ne legyek ennyire érzékeny, kérlek mondjátok el mit tehetnék, előre is köszönöm a válaszokat!

2019. febr. 22. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Add ki magadból ami benned van. Ha a párodnak, családodnak nem mered, akár egy idegennek, aki hajlandó meghallgatni (én hajlandó vagyok). Ettől megkönnyebbülsz, mert egy terhet cipelsz. Ha ezután is úgy érzed, hogy segítség kell, fordulj pszichológushoz.
2019. febr. 22. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon érzékeny vagy, és ha ilyen könnyen el tudod sírni magad, az valahol azt jelenti, hogy mélyen belül nagy terhet cipelsz magadon. Jó lenne ha ebből a teherből le tudnál adni, ezért én is azt javaslom, keress szakembert, aki segít a lelki problémákat átbeszélni veled. Fel fogja tudni fedni mik azok a problémák, ami miatt így reagálsz, és segít megerősíteni.
2019. febr. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!