Mit gondoltok: lehet az érzékeny embereket lelkileg gyengének nevezni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 15:50
2/9 A kérdező kommentje:
előző válaszoló: részletezd légy szíves
2010. jan. 20. 15:52
3/9 anonim válasza:
Igen, persze vannak kivételek de az elég ritka eset.
4/9 anonim válasza:
mit értesz a lelkileg gyenge alatt?
5/9 anonim válasza:
Így homályos kicsit a kérdés mert Teréz anya érzékeny ember volt, lelki gyenge szerintem aki nem tudja, akkarja leküzdeni a függöségeit. Fél lépéseket tenni, pl: nem kér előléptetést, fél elhagyni az erőszakos párját, nem hajlandó túl lépni a múlton.... Attól függ mit értesz lelki gyengeségen.
6/9 A kérdező kommentje:
A lelkileg gyenge alatt pontosan azt értem, hogy nem bír megküzdeni a nehézségekkel, sok szituációban nem méri föl, hogy milyen módon kellene morálisan viselkedni, esetleg valamilyen dolgokat nem ismer be saját magának, és azt kivetíti másra, ilyenek. De ha máshogy értelmezitek a lelkileg gyenge kifejezést, akkor azt nyugodtan leírhatjátok.=P
2010. jan. 21. 14:28
7/9 anonim válasza:
Nekem Petőfi versei is igen érzékenynek,érzelmesnek hatnak...
Bár lehet hogy te másfajta érzékenységre utalszXD
8/9 anonim válasza:
Érdekes a kérdés de nehéz rá szituáció nélkül válaszolni. Szerintem egyébként lehet gyengének nevezni de minden csak nézőpont kérdése. Ami a tolvajnak jövedelem szerzés, az nekünk bűncselekmény. Aki elárul valakit valamiért teszi, azt valami motiválja. Konkrétan milyen szituációra gondolsz? Ha valaki elárul valamiben engem őt gyenge embernek gondolom, de akinek elárul egy hős lehet. Hiszen mindig van választási lehetőség, mindig lehet nemet mondani csak egy kis bátorság kellene hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!