Tippek alvásparalizis ellen?
Pár éve kezdődtek az alvásproblémáim, már akkoris csak, és kizárólag paranormális jeélegu tartalommal (szellemek,démonok,de aránylag sok horror filmet nézek,gondolom volt honnan ötletet meriteni az agyamnak :D). Tipikus tünetek megvannak (tudatos álmodás,nemtudok felébredni,félelem,pánik,heves szívverés stbstb) Havonta általában 3-4alkalommal jön elő, ritkán van hogy többször,de eléggé megvisel,utána van hogy orákig nem merek visszaaludni, szegény szívverésem se tud visszatérni a normális allapotaba jo ideig. A leggutóbbiból ugy 15perce keltettem fel magam,még elég friss az ""élmény""". Szörnyű volt, föleg az ébredés utáni pár perc amikor még nem tér észhez rendesen az ember, és nem mer mozdulni a félelemtöl. A telefonomat se mertem megkeresni percekig hogy világitsak,még olyan pánik volt rajtam. Hasznos tippeket szeretnék kérni olyanoktol akik hasonlo cipőben járnak hogy van e valami hatásos tipp ez ellen a borzalom ellen. Örök hála
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!