Milyen mentális betegségem van? Sehol nem találom mi lehet ez?
"borderline-oknak pedig nagyon durván szélsőségesek a hangulatingadozásai! Egyik nap mosolyogsz máskor sírsz ez normális is lehet, vagy a személyiségeid váltásakor változik a hangulatod."
"Van, hogy csinálok olyan dolgokat, amiket alapból sosem tennék meg. Pár napja annyira fantáziálgattam egy másik ember bántalmazásáról, hogy esküszöm nem sok választott el attól, hogy megtegyem.. mert annyira nem tűnt volna valósnak hogy nem éreztem volna a súlyát. Volt, hogy máskor el-el emeltem dolgokat, és az sem vallna rám. Olyankor nem én cselekszem csak a testem, ha ilyen van és én maximum a következményekért felelek.. van, hogy nagyon hirtelen elkattanok és kiabálok és dühös vagyok mindenre ok nélkül. Egy másik napon meg nayon kedves, csendes és mosolygós vagyok."
"Még annyit, hogy mikor tudatosul hirtelen bennem ez az én ÉN vagyok dolog, annyira félelmetes érzés, hogy mindig elsírom magam és hirtelen elég mély rosszkedvet és szuicid hajlamot érze"
"Legjobb barátom mondta, hogy mostanában olyannak tűnök nkei, mintha nem a valóságban élnék és folyton más vagyok. Egy kedves néni akit ismerek, 2-3 hete mondta, hogy engem sosem fog tudni kiismerni mert olyan, mintha több személyiségem lenne. Ez megijesztett, de valahol látok bennük némi igazságot. Nem tudom mi ez, de nem akarom hogy ez történjen velem. Mit tudnék tenni?"
Impulzivitás, dühkitörések, gyenge önkontroll, erős disszociáció, hangulatingadozások, szuicid gondolatok, integrálatlan agresszió, énkép és identitás zavarok, lány.
Szerintem nem kérdés, hogy borderline.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!