Ha vagdosom magam, viszket a bőröm! Ez mindenkinek így van?
Szóval, először is, nem kérek olyan válaszokat hogy ne vagdosd magad stb.
Ha megvágom magam, a vágás helyén viszket a bőröm (tiszta pengével csinálom). Alapból nagyon érzékeny a bőröm, lehet hogy ez miatt van? Vagy ez mindenkinél így van? Lehet hülye kérdés de kívancsi vagyok. Leginkább olyanoktól szeretnék választ akik szintén vagdosság magukat
Ez alap dolog.
Minden seb, még a legkisebb is viszket, amikor épp gyógyul.
Ez mindenkinél így van-e? Persze, mert mindenki vágdossa magát.
Ha annyira nagy problémád van, vagy oldd meg, vagy pedig végezz magaddal rendesen, ne csak vágdosd magad.
Ha igazi problémád lenne, nem lene időd depressiósnak lenni.
Volt szobatársam édesapja a lánya ballagásán vestette életét, és kettészakadva találták meg, amit ő is látott. A karja a kocsitól 2 méterre volt, az felsőteste a kocsin kívül. Ez a lány se vagdosta magát.
Értem én, hogy mindenki máshogy fogja fel, éli meg a problémákat, de senki sem beszél róla. Seretnéd, ha valaki azt mondaná hogy ne tedd, pedig nem is akarod. pszichológiát tanulok akarsz esetleg beszélni róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!