Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha vagdosom magam, viszket a...

Ha vagdosom magam, viszket a bőröm! Ez mindenkinek így van?

Figyelt kérdés

Szóval, először is, nem kérek olyan válaszokat hogy ne vagdosd magad stb.

Ha megvágom magam, a vágás helyén viszket a bőröm (tiszta pengével csinálom). Alapból nagyon érzékeny a bőröm, lehet hogy ez miatt van? Vagy ez mindenkinél így van? Lehet hülye kérdés de kívancsi vagyok. Leginkább olyanoktól szeretnék választ akik szintén vagdosság magukat

2019. jan. 12. 15:16
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Letojom hogy nem kérsz ilyen válaszokat: ne vagdosd magad, mert egyrészt undorító, másrészt egy szánalmas, selejt ember mutat ez a dolog.
2019. jan. 12. 15:28
 2/10 anonim válasza:
69%
velem is ugyan ez szokott lenni, csak általában akkor mikor már varasodik D: de csak a karomon szokott ez lenni máshol nem szoktt viszketni. hogy miért van ez azt nem tudom. Tisztán csinálom én is, nincs elfertozodve sem. Szoval IDK :o
2019. jan. 12. 15:29
 3/10 A kérdező kommentje:
egyébként nektek könnyű mondani hogy oldjam meg a problémáim, nem is ismertek :)
2019. jan. 12. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
De az miért jó hogyha van egy problémád és csinálsz mellé egy másikat?
2019. jan. 12. 18:11
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Nekem még sose viszketett
2019. jan. 12. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Ez alap dolog.

Minden seb, még a legkisebb is viszket, amikor épp gyógyul.

2019. jan. 12. 21:20
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
Engem a macskám mikor megkarmol, akkor nagyon viszket egy ideig. Lehet neked is inkább macskát kellene tartanod, és akkor nem kellene vagdosni magad. Az állattartás jó a mentális állapot javítására.
2019. jan. 12. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
15%

Ez mindenkinél így van-e? Persze, mert mindenki vágdossa magát.

Ha annyira nagy problémád van, vagy oldd meg, vagy pedig végezz magaddal rendesen, ne csak vágdosd magad.

Ha igazi problémád lenne, nem lene időd depressiósnak lenni.

Volt szobatársam édesapja a lánya ballagásán vestette életét, és kettészakadva találták meg, amit ő is látott. A karja a kocsitól 2 méterre volt, az felsőteste a kocsin kívül. Ez a lány se vagdosta magát.

Értem én, hogy mindenki máshogy fogja fel, éli meg a problémákat, de senki sem beszél róla. Seretnéd, ha valaki azt mondaná hogy ne tedd, pedig nem is akarod. pszichológiát tanulok akarsz esetleg beszélni róla?

2019. jan. 13. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
Szia, nekem nem szokott viszketni, csak mikor már gyógyúl, az pedig azért van mert gyógyúl, gondolom ahogy jön a varr cucc. De nem tudom kihagyni ne vagdosd magad :P Inkább mesélj nekem privátba, ha úgy van én is mesélek, legalább röhögsz egy jót jó esetbe :)
2019. jan. 15. 04:21
 10/10 anonim válasza:
Nekem szokott viszketni akkor amikor is amikor nem gyógyul.
2019. jan. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!