Gáz megkérdezni a pszichológusomtól ilyen személyesebb kérdéseket?
Tavaly április óta járok hozzá hetente, szóval nem 1-2 napos ismeretségről van szó, szeretnék tőle megkérdezni pár dolgot, ami teljesen független a terápiától, de nem nagyon mertem eddig, max a pszichológiával mint szakmával kapcsolatban kérdezni, mert félek, hogy nem válaszolna, esetleg megsértődne.
Például megkérdezném, hogy ő gondolt-e valaha az öngyilkosságra? Vagy hogy zsidó-e? (mert 99% biztos vagyok, hogy az) satöbbi
Borderline vagyok, szóval nem hiszem, hogy meg merne sértődni a kérdéseimen, de attól függetlenül félek.
szerintem gáz, mert semmi közöd hozzá.
nem a barátja vagy, hogy neked beszéljen személyes dolgokról, csak egy páciens, akivel foglalkozik az meg cserébe fizet neki.
Miért fontos, hogy zsidó e?
Az öngyis kérdésre meg akkor is nemmel fog válaszolni, ha amúgy igen, főleg neked...
Mi az, hogy nem merne megsértődni? Ahhoz bátorság kell veled szemben?
Egyébként igen, nagyon-nagyon gáz ilyeneket megkérdezni. Bárkitől, nemhogy az orvosodtól.
Basic knowledge, hogy az egész terápia arra épül, hogy neki mondhatok bármit és ő nem fog elhagyni, megsértődni, megsérteni (mint említettem, borderline vagyok). Szóval bár nem bátorság, de óriási szakmai hülyeség lenne a részéről, ha megsértődni valamin, valószínűleg meg is ölném magam akkor és ezt ő is nagyon jól tudja.
Egyébként nem volt szó semmilyen orvosról, pszichológusról beszélek. A psziciháteremtől (akihez kb 2 havonta egyszer kell járnom) nyilván eszembe sem jutna ilyet kérdezni, nem értem ezt honnan veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!