Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hangokat, zenéket hallok a...

Hangokat, zenéket hallok a fejemben! Hová forduljak segítségért, ha a fizikai agyi betegségek lehetőségét szeretném kizárni?

Figyelt kérdés

Pár napja hallok folyamatos zenét tompán, halkan a fejemben. Végig itthon voltam, azt hittem csak a rádió szól, de kiderült, hogy rajtam kívül senki se hallja. Konkrét dalszöveget is lejegyeztem, rákerestem a neten és nincs ilyen dal. A másik pedig, hogy a gondolataimat kimondja egy hang a fejemben. Borzasztó idegesítő, alig alszom napok óta.

Fizikai betegségre is gondoltam, de "jobban örülnék neki" ha skizofréniaszerűség vagy ilyenek lennének. Félek.

Hová forduljak, hol vizsgálják ezt ki? Először a fizikai agyi betegségek lehetőségét szeretném kizárni?

2018. dec. 31. 08:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

A lakosság egy nagy hányada skizofrén. Csak pozitív tünetekkel.

Ha más problémát nem okoz, akkor együtt tudsz vele élni.

2019. jan. 7. 01:20
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Ki vagy pihenve? Ha nem múlik, egy értelmesebb neurológushoz érdemes menni, pszichiáterek nagyon igénytelen vizsgálatokat végeznek, amikkel egy életre tönkrevágják azt akinek nem is volt szüksége arra a kezelésre és csak árt, erre érdemes figyelni.
2019. jan. 13. 11:53
 13/17 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező,kiderült valami?
2019. febr. 5. 04:13
 14/17 A kérdező kommentje:

kiderült, hogy csak akkor hallom, ha teljes csend van

azóta állandó zajban vagyok, építkezés van mellettünk és megszűntek a rádióhangok

2019. febr. 6. 10:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy a fül okozza. Van ilyen egyébként de csak angolul tudom a nevét.
2019. febr. 6. 11:03
 16/17 anonim válasza:
100%
Esetleg sikerült azóta megfejtened mi lehetett az oka? Én is csak akkor hallom, ha csend van körülöttem, főleg este lefekvésnél. Hálás lennék ha tudnál segíteni. Köszi :)
ápr. 7. 23:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyebkent volt olyan eset is, hogy valakinek a fem hasznalati targyai fogtak radioadasokat... szoval a kerdes, hogy az erintettek csak otthon full csendben halljak-e ezt, vagy ha pl elmennek nagyszulokhoz, ott is?
jún. 7. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!