Hangokat, zenéket hallok a fejemben! Hová forduljak segítségért, ha a fizikai agyi betegségek lehetőségét szeretném kizárni?
Pár napja hallok folyamatos zenét tompán, halkan a fejemben. Végig itthon voltam, azt hittem csak a rádió szól, de kiderült, hogy rajtam kívül senki se hallja. Konkrét dalszöveget is lejegyeztem, rákerestem a neten és nincs ilyen dal. A másik pedig, hogy a gondolataimat kimondja egy hang a fejemben. Borzasztó idegesítő, alig alszom napok óta.
Fizikai betegségre is gondoltam, de "jobban örülnék neki" ha skizofréniaszerűség vagy ilyenek lennének. Félek.
Hová forduljak, hol vizsgálják ezt ki? Először a fizikai agyi betegségek lehetőségét szeretném kizárni?
A lakosság egy nagy hányada skizofrén. Csak pozitív tünetekkel.
Ha más problémát nem okoz, akkor együtt tudsz vele élni.
kiderült, hogy csak akkor hallom, ha teljes csend van
azóta állandó zajban vagyok, építkezés van mellettünk és megszűntek a rádióhangok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!