Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is csak gyógyszereket...

Más is csak gyógyszereket kapott a bajára az sztk-s pszichiáternél? A pszichoterápiát hiányolom, úgy érzem pusztán a gyógyszertől nem fogok tudni kikecmeregni a szociális fóbiámból.

Figyelt kérdés
Különben napi 10mg Cipralexet szedek,4 és fél hónapja.A magándoki nagyon drága?
2010. jún. 26. 16:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
48%

Ez egy nagy marhaság. Mármint a kérdésed. Ráadásul cinikus, és ortoba is. Ha bőrgyógyászhoz mész kenőcsre számíts, ha sebészhez, injekcióra, vágásra, és tamponálásra. A fülész a füled birizgálja.

Egyébként az, hogy te mit hiányolsz a kezelésből az a vak kutyát nem érdekli. A kezelést az orvos dönti el. És nem te. Egyébként az sztk-s pszichiáter "felírhat pszihologust is, ha ugy látja szükségesnek. Valszeg. nálad csak hisztit látott, semmi egyebet. Különben a Cipralex egy igen jó gyógyszer, csak nem szimpla szoc.fóbiára adják. Van ott akkor más is. Különben az sztk-s doki meg akar gyógyítani, mert semmi haszna nincs belőled. A magán doki meg sokáig kezel majd, hogy alaposan kigyógyuljál. Mert ő ebből él. Ebbe a betegségbe különben 2 év sem nagy idő.

2010. jún. 26. 21:34
 12/27 anonim ***** válasza:

tényleg elég nehéz a pszichoterápiához való hozzáférés. Ennek több oka is van.

Az egyik legnagyobb gond hogy nagyon kevés pszichiáter van itthon. A másik ami nagyobb gond , hogy az OEP nagyon rosszul finanszírozza a pszichoterápiát.

2010. jún. 27. 14:31
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
ezek a gyógyszerek veszélyesebbek mint a drogok, senki nem tudja megmondani mik is a nem várt mellékhatásai (és nem hasfájásra gondolok) állítólag több ember halt meg tőle, mint az ecstasytól, vagy lsd-től! találd meg a módját amivel megnyugodsz, sportolj, kertészkedj, de ne szedd azokat a szarokat, az istenért..... könyörgök... hallgass rám.
2010. jún. 28. 02:06
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
ha fogyni akarsz akkor sem fogyasztószert szedsz, hanem elmész szépen és felpakolod a hájas segged a futópadra
2010. jún. 28. 02:09
 15/27 anonim ***** válasza:

ma 02:06

Értesz hozzá, vagy csak okoskodsz? Betegeket félrevezetni ronda dolog.

2010. jún. 28. 07:55
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem ronda dolog csak, hanem bűncselekmény!

Akkor okoskodj a kezelésekkel, ha majd a tudásod is megvan az orvosláshoz, pszichiátriához.

2010. jún. 28. 16:47
 17/27 anonim ***** válasza:
igen értek hozzá, ilyen téren sehol sem tart az orvostudomány, ha nem veszélyes a beteg (csak szorong, vagy ideges, fóbiás) akkor a gyógyszeres kezelés a legrosszabb megoldás.... talán olvass utána baz.meg
2010. jún. 29. 20:39
 18/27 anonim ***** válasza:

Én először SZTK-s pszichológushoz mentem, mert nagyon nem éreztem jól magam. Ő küldött tovább pszichiáterhez, aki szintén SZTK-s volt. Ott annyi történt, hogy írt fel gyógyszert, és javasolta, hogy továbbra is járjak pszichoterápiára. Amikor két hónap után sem voltam jobban, és a gyógyszert is hatástalannak éreztem (plusz rosszul is voltam tőle fizikailag), visszamentem a pszichiáterhez, aki írt másikat helyette. Ez sem vált be (ugyanazok a problémák, mint az elsőnél), és már nem akartam kísérletezni, ezért felkerestem egy magánrendelést, amit egy ismerősöm ajánlott. A doki felírt egy harmadik fajta gyógyszert, ami végre jó volt, nem nyomott el, tudtam normálisan dolgozni tőle, és nem 5 percet voltam nála, hanem egy órát, bár ezt meg soknak éreztem.

Pszichológushoz jártam folyamatosan, szedtem a bogyókat, aztán amikor a pszichológus elbocsájtott azzal, hogy úgy látja, már rendben vagyok, a gyógyszerről is leálltam. Azóta minden oké. Ha elmész egy magán dokihoz, akkor arra figyelj, hogy adjon szakorvosi javaslatot, hogy fél évig a háziorvos írhassa fel neked a gyógyszert. Engem azért ezzel le akart húzni…

2010. jún. 30. 07:04
 19/27 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Ne olvasgass utána, hanem végezd el az orvosit mielőtt a gyógyszerekről véleményt alkotsz.
2010. jún. 30. 16:43
 20/27 anonim ***** válasza:
szerintem nem egymás válaszaira, hanem a kérdésre kéne válaszolni. továbbra is ragaszkodok hozzá, hogy az antidepresszánsok károsak és életveszélyesek.
2010. júl. 2. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!