Skizofrén vagyok, nem tudok dolgozni, mi lesz velem?
Milyen gyógyszereket szedsz? Te és az orvosod egyetértetek abban, hogy ezek segítenek? Nem kéne lecserélni, vagy más kombinációkat kipróbálni?
Estin még leteheted az érettségit, én ismerek egy olyan hölgyet, aki 50 felett döntött úgy, hogy leérettségizik, és megcsinálta, szóval ez is egy járható út, utána pedig akár egyetemre is elmehetsz, ha kitartó vagy, bár nem tudom, mik a céljaid, és abból, amit leírtál, nem is vagyok biztos benne, hogy az egyetemi élettel járó hatalmas stressz jót tenne neked.
Kéne járnod pszichoterápiára, és el kellene kezdened gondolkodni rajta, hogyan vigyél rendszert az életedbe, és mit lépj meg legelőször ahhoz, hogy jobban legyél.
És meg kéne fogalmaznod, milyen célokat szeretnél elérni, mivel szeretnél foglalkozni, persze a realitás talaján maradva, de nem lebecsülve önmagadat, a képességeidet.
És ha ez megvan, akkor elkezdhetsz azzal foglalkozni, hogy hogyan valósítsd meg az elképzeléseidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!