Pánikbetegek agorafóbiások mit és hogyan tudnak/tudtok dolgozni?
Vannak otthoni munkák csak Magyarországon nagyon kevés.
Jellemzően IT-s illetve kreatív munkák (főleg programozó, szerkesztő, grafikus, cikkíró, meg egykét telefonos meló), mert ott nagy a hiány szakemberből, de még ott is ritka, mert nagyon maradiak a cégek ebből a szempontból.
Nyugatabbra már vannak cégek akik a titkárnői munkát meg kb mindent kiszerveznek, ami nem fizikai. Szóval angoltudás előny.
A legjobb ha alapítasz egy kis vállalkozást, webshop, vmi kis kézművescucc, műkörmös, nemtom, mihez értesz?
Én is fóbiás vagyok, a buszon villamoson az emberektől rosszulleszek, előjön az OCD-m is, a napom már el van cs . szve. Most grafikusként és dizájnerként dolgozok, egy kis cégnek alvállalkozóként, meg ami meló még innen onnan beesik.
Gyesen vagyok még azért vagyok itthon.
Második válaszoló. A vállalkozáson én is gondolkodtam ékszereket készítek így a webshop nem lenne rossz ötlet, meg használt ruhás oldalon is gondolkodtam. Csak nem igazán tudom ki tudna segítséget nyújtani itt főleg információra gondolok amivel ezt el tudnám kezdeni. Beszéljek egy könyvelővel?
A második gyerkőc születése után hatalmasodott el rajtam járok dokihoz is.
KATÁs vállalkozó lehetsz könyvelő nélkül is.
Viszont elsőre mindenképp keress fel egyet, aki felvázolja milyen lehetőségeid vannak: kell-e egyáltalán fizetni amíg GYESen vagy, stb (ezeket nemtom)
Saját ékszerek eladásához nem kötelező saját webshop, számtalan oldal létezik erre, Meshka, Etsy, újabban a facebook is lehetővé teszi.
Használt ruháknál meg gondolom kereskedésen gondolkodsz, ott is alapvetően jófogás+vatera, aztán ha már beindult, akkor jöhet a webshop.
Igaz, hogyha nem akarsz a postára járkálni akkor futárszolgálat kell aki házhoz jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!