Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Skizofrén vagyok, nem tudok...

Róbert dávid kérdése:

Skizofrén vagyok, nem tudok dolgozni az alap feladatokat elvégezni mit csinájak?

Figyelt kérdés
15 éves korom óta diagnosztizálnak paranoid,hebefrénia,most 27 éves vagyok és scak a 8 általános iskola van meg,egészségtelenül élek,és nincs ember aki segitene kiránganti ebből az egészből amibe vagyok,mindenki csak ezzel jön hogy szedd össze magad de rajtam ez nem segit,édes anyukámmal rossz a helyzetem sajnos sokat veszekszem,azt mondja hogy én egésznap a rezet itthon,nem sokáig fogom igy húzni elöbb utóbb megölöm magam ugyse fogok senkinek sem hiányozni,kín keserves az élet velem. nincsenek barátaim,se barátnőm ilyen diagnózis mellet nem is hiszem hogy lesz valaha csajom. 50% egészségkárosodásom van levagyok százalékolva, tudtok valami terápiás helyet? budapesten kellene ahol nem csak a gyógyszereket írják fel és szia.

2018. jún. 27. 18:25
 1/3 A kérdező kommentje:
Félek a tüdőráktól,amennyit dohányzok 1 nap, nemtudom limitálni se kevesebbet,valami ötlet a letételéhez?
2018. jún. 27. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Összeghatár? V semmi pénzed nincs rá?
2018. jún. 27. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
nekem bejött egy dolog, írj, ha érdekel
2018. szept. 5. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!