Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentálisan sérült, skizofrén...

Róbert dávid kérdése:

Mentálisan sérült, skizofrén mit dolgozzon?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok és nem volt hosszútávú munkám,vagyis volt árufeltöltés,burger king,de ezek se tartottak sokáig mert ott hagytam,(nembírtam).skizofréniával,kényszerbetegséggel diagnosztizálnak,és hát megvagyok bélyegezve.a 2 kerületben lakom és a mammutnál tovább nem birom a közlekedést,rajtam van erős szorongás,szedek rá gyógyszert de ígyis megvan.Most kezdtem el nemrég egy helyet az Ébredések alapítványt,és hát remélem tudnak rajtam valamit segíteni, mielött csúnya dolgokat művelnék magamon.Anyukámmal élek,és rajta kívül nincs senki akire számíthatnék,nincsenek barátaim,barátnőm soha nem volt. Nekem valami olyan munka kellene,ami nyugis és nem közösségben csinálok.Ha tudtok,kérlek írjatok privátba.

2018. okt. 2. 16:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Kutyasétáltatás.

És ne egyedül hanem valakivel, de érteni is kell a kutyákhoz.

Vállalj takarítást háznál. Pepecselős munka de ha bele jössz megélsz belőle.

Állat megörzés, járj utána.

Mosogató, étteremben.

És bármi amire úgy gondolod neked is szükséged lehet arra másnak is szüksége lehet. Nagyon kellendő hogy időseknek rászorulóknak elmenni bevásárolni. Egy ideig csináltam. Parkoló takarító, újság kihordó, ezeket mind csináltam. Ha betáblázod a heted ennyire változatos munkákkal nem lesz semmivel gondod.

2018. okt. 22. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!