Mentálisan beteg, esetleg skizofrén vagyok? (17L)
Mindezt elolvasva a válaszom igen szeritnem vannak problémáid, főleg a hallucinácio aggasztó a többi inkább pánikbetegség és depresszio talán.de ilyen komplex dolgot tényleg csak egy pszichologus(javaslom először ahhoz menj ne pszichiáterhez) tud segiteni.
Nyugtatot csak gyogynövényeset tudnak adni.
de am az se rossz de ezt az nem oldja meg.
Mondd el anyukádéknak hogy segitsenek keresni egy szakembert mert forumokon is ezt fogják neked tanácsolni,
hidd el minél hamarabb elméssz annál jobbak a gyógyulási esélyek, nem érdemes várni mert csak rosszabb lesz
Szerintem tudatosan menekülsz a képzelt álomvilágodban. Ennek a tipikus oka az, hogy környezetedtől, pláne korosztályodtól (srácoktól, lányoktól) nem kapsz elég elismerést. Valamilyen szinten mindenki ki tud kapcsolni egy álomvilágba rövid időre, amikor olvas egy könyvet, vagy néz egy filmet, de az már nem normális, hogy nálad ez uralja az életet.
Pszichológusok, pszichiáterek persze simán elkezelgetnének nagy empátiával jó pénzért, jó sokáig.
De szerintem egy-két normális barát, barátnő jobb hatással lehetne rád, kirángatna strandra, kis mozgás, pancsolás, napfényből származó D vitamin kisimítaná egy kicsit a lelkedet, ha meg már kevésbé lennél flúgos, akkor normális srácnak meg is tetszhetnél.
Én is azt tanácsolom hogy napról napra egyre hosszabb ideig szakadj ki az álomvilágodból és menj minél többször a korodbeliek közé.
A fizetős pszichiáter vagy pszichológus csak egy lehetőség mert van TB.-s elérhetőség is csak türelem kell míg sorra kerülsz. Vedd számba a lehetőségeidet és valamelyik úton indulj el hogy szakember elé kerülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!