Az normális hogy félek az öregedéstől?
Lesz ez meg rosszabb is :((
Amugy elvileg nem normalis, de a media generalja ezt ilyen mertekben. :( Szoval kb mar mindenkire kihat.
Pedig a félelem az gátolja az embert a céljai elérésében.
Ha félelem van akkor nem is vagy szabad, mert pont hogy korlátozz téged az öregedés. Bezzeg én aki örömmel várja az öregedést nekem nincs mi félteni valóm így. Nekem könnyebb, sajnos neked nehezebb.
Hm... hogy itt miért van az evolúció keresőszóként megjelölve? :) - rejtély...
De ha már idekeveredtem...
Hááát, ha normálisnak tartod a meghalástól való félelmet, akkor nehéz lenne olyan valakit elképzelni, aki viszont rá se bagózik a saját öregedésére... gondolom én.
Bár én igazán más miatt félek. Minden filmben azt látom, hogy aki öregen hal meg, az pont ugyanolyan öregen, ráncosan is kerül a mennyországba, sőt, így is kísért, ha megreked időlegesen a két világ között.
Hát én hullára nem szeretnék örökkön örökké ráncosan létezni, csak azért hogy az unokám jól érezze magát mellettem, mert így szokott meg és így szeret. Én csajozni akarok ott fenn, bármennyire is fogja ez az unokámat megbotránkoztatni.
A legjobb lesz, ha már most időben (ránctalanul) elgondolkodom azon, hogy miképpen érhet olyan végzetes baleset, amiről én nem tehetek majd... :(
Valószínűleg a nagymama is megbotránkozna, hogy ott te csajozol.
De taták is randizhatnak nyanyákkal. Egy kísértet amúgy sem hiszem, hogy képes a szexre, mert annak ott nincs semmi funkciója.
"Egy kísértet amúgy sem hiszem, hogy képes a szexre, mert annak ott nincs semmi funkciója."
Na, de nyilván fel fognak izgatni a női idomok... főleg, ha átmehetek majd a falon..., és akkor ott csak égek a nagy izgalomban, és nincs ami hűtsön?... ööö... Még a kezemmel is hiába legyezgetném a felhevült arcomat?...
Borzalmas! Ez lenne a remek túlvilág???
Na nem! Akkor inkább tényleg megöregszem... lesz ami lesz... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!