Normális, hogy mindig beképzelem, hogy kisbabát várok?
Gyermekkoromban volt egy nagyon rossz időszaka az életemnek. 12 éves voltam, mikor megerőszakolt egy férfi, akitől aztán terhes lettem, és a babát el kellett vetetni. Nőgyógyászok, kórház, rendőrség, stb. 😖Nehéz volt felépülnöm lelkileg.
20 évesen vettem a bátorságot és elmentem nőgyógyászati vizsgálatra fogamzásgátlót íratni, amit nem is szedtem sokáig.
Most, 22 évesen rendszertelen a menzeszem, 60napnál tovább is kinyúlik egy ciklusom és mindig reménykedem a terhességben, de sosem az okozza. Akár napi szinten is képes lennék tesztet csinálni, hátha terhes vagyok, tükörben nézegetem magam és elképzelem milyen lenne a testem terhesként.
Normális ez 22 évesen? Mi okozza?
1.A menstruációd rendszertelen, ezzel elkéne menni nőgyógyászhoz, mert így kicsi az esély a babára, hormon probléma, de akár pcos miatt is lehet!
2. Menj pszichológushoz, beszéld ki magad, dolgozd fel a múltat. "Akár napi szinten is képes lennék tesztet csinálni". Ez nagyon nem okés, főleg ilyen fiatalon.
Nőgyógyásznál jártam ezzel, egyszer írt fel gyógyszert rá, amikor 60 napos volt. A gyógyszertől volt megvonásosom, azóta eltelt 42 nap megint.
Jártam pszichológushoz sokáig, egy ideig jól jött, aztán nem használt semmit sem. 😞
Voltam hüvelyi UH-n nemrég. Én láttam valami nagyobb sötét részt, amiben volt három kisebb világos folt.
A doki viszont csak annyit írt a papírra, hogy a méhem normál méretű, 3mm vastag a méhnyálkahártyám és hogy betegség és tünetmentes vagyok, igazából csak felhelyezte azt a műszert, meg levette, közben telefonált.
A gyógyszerészét ajánlott egy másik orvost, lehet felkeresem.
Nődokit és pszichológust is keress másikat. Egyik sem túlságosan okés a leírtakból.
Remélem, hogy teljesen felépülsz mihamarabb testileg és lelkileg is - mert nekem úgy jött le egyik sem teljesült be egészen - és tiszta lappal teljesül a vágyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!