Miért utálom magam? Van más is így ezzel?
Figyelt kérdés
Szóval nem tudom elfogadni magam, hogy nem vagyok nagyszájú, önbizalommal teli bátor, magas és izmos, jóképű akiket a nők szeretnek.Nem értem miért nem születtem ilyennek.Nem is talált még vonzónak senki sem.Így mindig csak marcangolom magam hogy nem vagyok elég jó.2010. jún. 24. 18:33
11/20 anonim válasza:
Ugyanazt kapod mindenhol..
Vedd meg, használd, és dobd el, mert az élet rövid.
Azert ez nem igy van.Talan Neked rossz tapasztalatod volt eddig.Vagy nem is volt meg parod.
12/20 A kérdező kommentje:
De miért kéne nekem elfogadni a testemet?Ha egyszer nekem nem tetszik!És azt látom hogy mások jobb tulajdonságokkal rendelkeznek mint én, és hiába csinálok bármit nem fogok olyan tulajdonságokkal rendelkezni mint ők.
2010. jún. 24. 19:01
13/20 anonim válasza:
Ne legyen már kisebbségi érzésed, biztos fogsz Te is találni párt, de nem ilyen beállitottsággal. Elsősorban neked kell változnod. Jó lenne ha sokat tudnál ilyen dolgokról valakivel beszélgetni. Ne foglalkozz a külsőséggel olyan vagy, amilyen vagy, légy magabiztos, az már félsiker. Hány olyan ember van aki nem szép,nem dekorativ, de elfogadja Önmagát, és más észre sem veszi az esetleges nem átlag tipust.
14/20 A kérdező kommentje:
Látod, te is azt állítod hogy nem vagyok szép, arra célzol, pedig én csak azt írtam hogy magamnak nem tetszem.Másoknak nem tudom hogy tetszem e.
2010. jún. 24. 19:05
15/20 anonim válasza:
igen de sztem az a válaszoló csak annyit akart ezzel mondani hogy minden ember más :)
Örülj neki hogy te ilyen vagy és aki rákos beteg meg halálos betegségei vannak kihullik a haja ő mit szóljon ?
16/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom azt aki rákos, de attól még mindig nem tetszik az arcom ha a tükörbe nézek, hiába gondolkodok bármin amíg ezt az arcot látom, mint ha egy börtön lenne a testem.
2010. jún. 24. 19:18
18/20 anonim válasza:
De mibajod van magaddal a hajad ? lehet vágatni frizurákat.
Pattanás? ----> börgyógyász
Szörösség ?----->(hát én lány vagyok ugye) de ha most ez megnyugtat nekem a fenekem szörös basszus utálom de nem fogom kiborotválni egy férfiért mert neki ugy tetszik :D csak addig borotválom amig én akarom.
Ezeken mind lehet változtatni,de ha van valami komolyabb baj akkor ird le aztán segítünk!:)
19/20 A kérdező kommentje:
20éves vagyok, a külsőm egy az egyben nem tetszik, magasság, testalkat, hajszín, szemszín, bőrtípus, arcidomok.Belsőleg sem tetszem magamnak.
2010. jún. 24. 19:50
20/20 anonim válasza:
Nem tom hogy vagytok vele de én azokat a pasikat kedvelemi akit ha meglátok akkor rajta akad a szemem ha van kisugárzás , humor , elfogadja önmagát akk nálam nyerő . Azért utálod magad mert másokat jobbnak látsz és te nem lehetsz olyan . És ne legyél nagy szájú az emberek undorodnak tőlük . A többin lehet változtatni ! A belsőn is ! Ott a jóga egyesíti a testet és a lelket :D próbáld ki !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!