Miért utálom magam? Van más is így ezzel?
Mert keveset vagy önmagaddal, és az értékrendedet eltorzítja a környezeted, vagy a média, vagy amivel állandóan foglalkozol..
Próbáld kizárni a külvilágot, és magaddal lenni egy pár hónapot!!
Meglátod változni fog az önértékelésed, és az önbizalmad is kialakul!
Birtokába kerülsz képességeidnek, és talán még a saját tehetséged is felfedezed, ha van.
Ismerd meg önmagad!
nemindegyik lány a kigyúrt és kemény pasikat szereti ezt hidd el nekem:)
próbálj meg olyat csinálni amitől jobban érzed magad és hamarosan biztos eljön a neked megfelelő lány is az életedbe:D
sok szerencsét!:)
Bizonyos életkor felett a lányok, sőt úgy ámblokk az emberek, akik nem élnek úgy mint a király, pénzért megvehetők..
Mindenkinek megvan az ára, és van az az összeg amire senki sem tud nemet mondani!!
HÁt velem is ez van,én azért utálom magam mert nem vagyok--->szöke,extra vékony,telt szájú magas,kék szemű suna :D
Te meg most azt fogod mondani erre a kommentre magadba én tudom:D hogy nem is ez a jó nő.
Én meg magamba gondoltam amikor irtad hogy miylen szeretnél lenni azt gondoltam hát nekem mint egy 18 éves lánynak egyáltalán nem ez az álompasi :D
Nem attol leszel jó ha másokra akarsz hasonlítani fogadd el önmagad én probálom cak soha nem sikerül:( te talán majd egyszer:)
Úgyhogy kérdező, minek szenvednél?
Ugyanazt kapod mindenhol..
Vedd meg, használd, és dobd el, mert az élet rövid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!