Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért utálom magam? Van más...

Miért utálom magam? Van más is így ezzel?

Figyelt kérdés
Szóval nem tudom elfogadni magam, hogy nem vagyok nagyszájú, önbizalommal teli bátor, magas és izmos, jóképű akiket a nők szeretnek.Nem értem miért nem születtem ilyennek.Nem is talált még vonzónak senki sem.Így mindig csak marcangolom magam hogy nem vagyok elég jó.
2010. jún. 24. 18:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem ilyen gondom nincs..
2010. jún. 24. 18:39
 2/20 anonim ***** válasza:

Mert keveset vagy önmagaddal, és az értékrendedet eltorzítja a környezeted, vagy a média, vagy amivel állandóan foglalkozol..

Próbáld kizárni a külvilágot, és magaddal lenni egy pár hónapot!!

Meglátod változni fog az önértékelésed, és az önbizalmad is kialakul!

Birtokába kerülsz képességeidnek, és talán még a saját tehetséged is felfedezed, ha van.

Ismerd meg önmagad!

3/20 anonim ***** válasza:
tegyél róla hogy ne legyél ilyen.járj el edző terembe és ismerkedj.máris nőni fog az önbizalmad! :)
 4/20 anonim válasza:

nemindegyik lány a kigyúrt és kemény pasikat szereti ezt hidd el nekem:)

próbálj meg olyat csinálni amitől jobban érzed magad és hamarosan biztos eljön a neked megfelelő lány is az életedbe:D

sok szerencsét!:)

2010. jún. 24. 18:41
 5/20 anonim ***** válasza:
én sok lánynak tetszem,viszont az önbizalmam a föld alatt van.
2010. jún. 24. 18:43
 6/20 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és szerintem olyan ronda vagyok, de azért szoktam tetszeni a pasiknak általában. Szerintem nincs izlésük :)
2010. jún. 24. 18:53
 7/20 anonim ***** válasza:
38%

Bizonyos életkor felett a lányok, sőt úgy ámblokk az emberek, akik nem élnek úgy mint a király, pénzért megvehetők..

Mindenkinek megvan az ára, és van az az összeg amire senki sem tud nemet mondani!!

2010. jún. 24. 18:53
 8/20 anonim ***** válasza:

HÁt velem is ez van,én azért utálom magam mert nem vagyok--->szöke,extra vékony,telt szájú magas,kék szemű suna :D

Te meg most azt fogod mondani erre a kommentre magadba én tudom:D hogy nem is ez a jó nő.

Én meg magamba gondoltam amikor irtad hogy miylen szeretnél lenni azt gondoltam hát nekem mint egy 18 éves lánynak egyáltalán nem ez az álompasi :D

Nem attol leszel jó ha másokra akarsz hasonlítani fogadd el önmagad én probálom cak soha nem sikerül:( te talán majd egyszer:)

2010. jún. 24. 18:55
 9/20 anonim ***** válasza:
+ d
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Úgyhogy kérdező, minek szenvednél?

Ugyanazt kapod mindenhol..

Vedd meg, használd, és dobd el, mert az élet rövid.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!