Utálom magam. Mit tegyek?
Először is beszélj erről a szüleiddel!
Sajnálom, hogy manapság majdnem minden fiatal így éli meg a kamaszkorát, régen ez nem így volt :(
Oh én is éreztem így valamikor, aztán szerelmes lettem és hirtelen mindennek lett értelme :D
De egyébként ha tényleg nem látsz más megoldást, menj egy pszichológushoz. Megkérdezhetem hogy miért utálod magad? Nincs értelme az életnek? Akkor menj és keress vmit ami leköt, és közben boldoggá tesz ;)
Igen, menj el.
Szerintem mindenki szép, okos és kedves a maga módján. Te is az vagy, csak nem hiszed el. És én is hiába ecsetelném neked. :)
Ne szégyenkezz, menj szakemberhez. Segít megérteni és elfogadni a dolgokat. Később visszagondolva majd jót nevetsz ezen.
13.07 vagyok.
Dehogy nincs tehetséged!!! Van, csak még nem tudod, hogy miben. Vagy még nem tanultál eleget hozzá.
Fel a fejjel! Legyél érdeklődő, próbálj ki mindent amit van lehetőséged. Légy bátor, ne add fel, ha elsőre nem sikerült. Gyakorolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!