Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálom magam. Mit tegyek?

Utálom magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Utálom magam, nem tud érdekelni semmi, úgy érzem, hogy nincs értelme az életemnek. Elmenjek pszichológushoz tud rajtam segíteni?
2010. jún. 20. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Először is beszélj erről a szüleiddel!

Sajnálom, hogy manapság majdnem minden fiatal így éli meg a kamaszkorát, régen ez nem így volt :(

2010. jún. 20. 12:59
 2/7 anonim válasza:
100%

Oh én is éreztem így valamikor, aztán szerelmes lettem és hirtelen mindennek lett értelme :D

De egyébként ha tényleg nem látsz más megoldást, menj egy pszichológushoz. Megkérdezhetem hogy miért utálod magad? Nincs értelme az életnek? Akkor menj és keress vmit ami leköt, és közben boldoggá tesz ;)

2010. jún. 20. 13:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, menj el.

Szerintem mindenki szép, okos és kedves a maga módján. Te is az vagy, csak nem hiszed el. És én is hiába ecsetelném neked. :)

Ne szégyenkezz, menj szakemberhez. Segít megérteni és elfogadni a dolgokat. Később visszagondolva majd jót nevetsz ezen.

2010. jún. 20. 13:07
 4/7 A kérdező kommentje:
13:05 azért utálom magam, mert nem vagyok jó semmiben, nincs semmihez tehetségem és ez nagyon elszomorít.
2010. jún. 20. 13:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

13.07 vagyok.

Dehogy nincs tehetséged!!! Van, csak még nem tudod, hogy miben. Vagy még nem tanultál eleget hozzá.

Fel a fejjel! Legyél érdeklődő, próbálj ki mindent amit van lehetőséged. Légy bátor, ne add fel, ha elsőre nem sikerült. Gyakorolj.

2010. jún. 20. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
50%
Akkor kezdj aggódni, ha három éven belül nem növöd ki.
2010. jún. 20. 16:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez a helyzet..11 évesen kezdődött ,most 18 vagyok.
2010. jún. 25. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!