Mit csináljak sűrgős!?
Nos, kb 2 hónapja kezdődött azzal hogy szorulásom lett. Azután mindennap hányingerem volt, nem tudtam aludni. Volt amikor elöbb keltem fel órákkal de volt amikor meg 5-kor tudtam elaludni és reggel 7-kor kelnem kellett.Azóta nem fejeződött be. Voltunk orvosnál aki csak annyit mondott hogy szedjek hashajtót és egyek rozsos ételeket főleg. Nem tudtam enni, de nem is mertem igazán étvágyam se volt. A hashajtót 4 napig szedtem viszonylag hatott is. Körübelül 1-2 hétre elmúlt majdnem minden és most kezdődik minden előröl. Emetofóbiás vagyok azaz félek a hányástól és bármit megtennék hogy ne hányjak. Amikor hányingerem lesz remegni kezdek, szívdobogást érzek és izzadok valamikor még szédülök is.
Nyáron nem mozdultam ki szó szerint úgy voltam vele minek. Depressziós is vagyok járok pszichológushoz de nem segít. Mindennap mozgok eszek/iszok rostos dolgokat. Akkor most nem is tudok mit tenni ez ellen és bele kell törődnöm hogy ez lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!