Fontos nagyon és sürgős segítséget kérek valaki tud?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok és emetofópiám van legalábbis én erre következtetek leírom pontosabban. 8. év elején kezdődött az hogy nap mint nap fájt a hasam gyomrom. Sokszor jártam vele orvosoz de igazábol semmi voltam vérvételen ultrahangon de semmi baj nem volt semmi eltérés. Aztán a szüleim azt mondták hogy hipohoder vagyok voltam vele pszichológusnál is de semmi. Azt nem értem ha emetofóbiám van akkor miért fáj ennyit a hasam gyomrom lehet hogy mégsem az van? Napok óta csak fogyok 7 kilót fogytam kb 3 hét alatt mert egy nap nem viszek be kb 1200 kalóriát sem de ez így nem mehet tovább mert nagyon le fogok gyengülni tudom és érzem is. A családom nagyon aggódik értem de nem tudom hogy mit csináljak ez ellen. Azt sem tudom hogy mi ez mert ha itthon vagyok és nem kell mennem suliba akkor kb 50% jobban vagyok és jobban is eszek nem sokkal de jobban mint amikor suliba kell menni. Tehát nem tudom hogy mi bajom lehet de már nagyon ki vagyok és nagyon gyenge vagyok. Valaki ha tud kérem adjon tanácsokat vagy kis segítséget adjon ha tud.2018. febr. 13. 19:57
1/3 anonim válasza:
Nézessetek pajzsmirigy hormonokat, a sima vérvétel nem elég. Ne parázz annyit, szerintem amiatt van a hasfájás.
2/3 anonim válasza:
Az emetofóbia nem a hasfájást jelenti, hanem a hányástól való félelmet. Az emetofóbiások is rendesen esznek, csak attól félnek, hogy betegség miatt hányni fognak, de nem fáj a hasuk. Szerintem szorongsz és ettől gyomorideged van. Mivel otthon jobban vagy, a suli miatt szorongsz. Kitől, mitől? Gonosz osztálytárs, szívózó tanár van a háttérben? Ezt kellene átgondolni, aztán pedig a szorongást kezelni.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem a suliba senki nem piszkál se tanár se diák lehet hogy a tudatalattim aggódik izgul a továbbtanulás miatt? Valami miatt szorongok az biztos csak sajnos én sem tudom hogy min vagy miért.
2018. febr. 13. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!