Depressziós vagyok. Milyen küzdősportot ajánlanátok?
Tényleg növeli az önbizalmat?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, hogy járjak el edzeni pl: küzdősport.
Na de milyet? Tényleg növeli az önbizalmat?
Kérlek ne olyat írjatok mint pl a thai-box. Nem szeretném agyonveretni magamat, nem szeretném ha kivernék az összes fogamat vagy mellrákot kapnék az ütésektől.
Azonban elszánt vagyok, mindenképpen ki szeretnék próbálni valamit. Bármire nyitott vagyok.
Krav maga nagasu do , kicbox itt van védőfelszerelés , tartalékba legyen zsebben övön paprikaspré és a tátyóba ESP vipera .
2018. szept. 3. 21:55
2/5 anonim válasza:
a Krav maga-t ajánlanám,hatásos,bizonyított rendszer.nem kell hozzá hosszú évek sora hogy hatékonyan megvédd magad,ás a Te esetedben még jót is tesz.A rendszeresség a lényeg,és hogy nem egyedül csinálod. némi futással kiegészítve egész jó testmozgás. s ha már mozogsz az jót tesz a testnek léleknek :) pocsék dolog a depresszió az biztos,de a sport- és szerintem mindegy hogy milyen küzdősport-lehet egy jó lépés a depresszió ellen. mehetsz a barátoddal,barátnőddel,a lényeg hogy csináld. remélem a családod,barátaid segítenek,bátorítanak,mert a depresszió sz@r.sok sikert bármit is választasz
2018. szept. 3. 21:58
3/5 anonim válasza:
E mellé taekwondót , rugalmas leszel és az előbbiek kombinációi miatt erős a több irányzat képviselete . Kung fu karate aikido shart sem ér ...
2018. szept. 3. 21:58
4/5 anonim válasza:
Konditerembe nem lenne jobb eljárnod(megfelelő kajával és edzéssel csodát lehetne "mívelni)?Persze csinálhatod mellette a küzdősportot is.
2018. szept. 3. 22:07
5/5 A kérdező kommentje:
Konditerembe semmi esetre nem mennék el. Voltam már régen. Azt se tudtam mit csináljak és frusztált mikor beléptem hogy én voltam a legnagyobb a 80kilommal a többi lány meg nemvolt 50kg es mindenki olyan profinak tűnt stb...
Konditeremben nincs aki irányítson. Es nem mozgatja meg az agyamat. Ha rálépek a futópadra 1 ora múlva is csak a saját problémáimon kattogok.
Olyan harcművészet vagy küzdősport kell nekem, ami koncentrálást igényel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!