Milyen következményei lehetnek ha kitudódik a munkahelyen, hogy depressziós vagyok? Kirúghatnak, megbélyegezhetnek?
Figyelt kérdés
2018. aug. 24. 12:23
1/8 anonim válasza:
Nem tudjuk mivel foglalkozol, a kollégáidat sem ismerjük, szóval ez így nehéz kérdés.
2/8 A kérdező kommentje:
egészségügy...
2018. aug. 24. 12:28
3/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen fokú. Ha már a munkád rovására is megy, akkor benne van a pakliban. Betegekkel közvetlenül foglalkozol vagy inkább labor munka?
4/8 anonim válasza:
Az a súlyosságtól függ. Amennyiben el tudod látni a munkádat megfelelően, akkor nem rúghatnak ki. Kitudódni megint nem tudódhat ki, hiszen ha az egészségügyben dolgozol, akkor tudnod kell, hogy az orvosi titoktartás létezik.
Keress fel egy szakorvost.
5/8 anonim válasza:
Ha el tudod látni a munkádat, akkor nem rúghatnak ki, de arra mérget vehetsz, hogy kitudódik, és meg is leszel bélyegezve.
6/8 anonim válasza:
Semmilyen. Ha normálisan végzed a munkádat, nem rúgnak ki. Ha nem végzed, akkor meg igen, de nem a depresszió miatt, hanem mert nem dolgozol.
7/8 anonim válasza:
Ha rosszul ügyelsz a dolgaidra és észreveszik hogy lassabb vagy, melankolikusabb, akkor kitesz magából a csapat pl. egy magán cégnél. Mindenfajta mondva csinált okokkal bepanaszolnak, elégedetlenkedni fognak, és kihajít magából a közösség.
8/8 anonim válasza:
Engem akkor már 15 éve kirúgtak volna :)
Pedig nem is rejtem véka alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!