Csalódás ért, depressziós vagyok, mit csináljak ma, hogy ne ezzel foglalkozzak és nehogy bajom legyen?
Ma nagyon kiakadtam szerelmi ügyeken, rosszul vagyok, nyári szünetem van, de nem tudom mit kezdjek magammal. Ki akarok mozdulni valahová, mert itthon csak rámjön folyamatosan a síró görcs. Barátaimra nem számíthatok jelenleg, standra nem mennék, se edzeni, se moziba... voltam párszor a nyáron, de most nem érzem, hogy ezek segítenének. Budapesti vagyok.
Nektek mi segít lenyugodni nagyjából?
Segítsetek :(
Ezek amit első leírt, könyvtárban elolvasni egy jó könyvet, bármi.
Nem depressziós vagy, csak szomorú. Depresszió mást jelent.
Na nehogy már megmond nekem így látatlanban, hogy mi nem vagyok, okostojás, eddig is depressziós voltam, meg egyéb személyiségzavar, pont azért írtam oda, h ilyen hülyeségekkel ne jöjjenek...
Az első valaszolónak pedig köszönöm.
Kérdésed kiírásából-megfogalmazásából úgy tűnt, hogy ma (mai napon) rossz dolgok értek és ma nem szeretnél ezzel foglalkozni.
Sokan a kiakadásra, szomorúságra a depresszió szót használják.
Keress fel pszichoterapeutát és mondd el neki bánatodat.
Oké, már értem a problémát, nem szoktam ilyenekkel dobálózni, ezért nekem egyértelműnek tűnt, ahogy fogalmaztam.
És köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!