Depressziós vagyok, mit tegyek?
20/F
Se barátaim, se barátnőm nincs. Egyedül érzem magam, csak a szüleimre számíthatok.
Mindig kapcsolatra vágytam, volt, smarolni szerettem volna, smaroltam a lánnyal. Már jó egy ideje vágyom a szex után. Még mindig szűz vagyok sajnos. Nem volt semmi amikor kapcsolatban voltam csak smárolás, kézfogás, ölelés, semmi több, mert nem akartak többet.
Meddig várjak a szüzességemmel? Már nagyon hiányzik a női test, idegileg tisztára kivagyok.
Oralt nem szeretnék. Tudom hogy nem úgy van hogy mindjárt az ágyba bújunk, de ugye ehhez kell elsőre nő és aztán több.
Én már lefizetnék egy prosti nőt szexre, már olyan kétségbeesett vagyok, és szégyellem magam ez végett, hogy még mindig szűz vagyok, mit fognak gondolni a lányok, hogyha nem lesz olyan a szex ahogy azt ők elképzelik, nagyon aggaszt. Igaz, hogy ha elveszteném a szüzességem, akkor még jobban vágynák a szex után, de túl szeretnék már esni rajta.
Mit csináljak? Meddig várjak a csudába? Hisz már 20 éves vagyok és még nem simogatott semmien lány és én se simogattam semmilyen lányt. Vélemény? Tudom hogy már feltettem ezt a kérdést tegnap.
Köszönöm a válaszokat.
Bárcsak ismernék még egy ilyen pasit , tuti megbecsülném .
A prosit gyorsan zárd ki az agyadból , a szerelem nem egy prostinál kezdődik. És hidd el egy prostival nem olyan a sex mint egy olyan csajjal akit szeretsz igazán . Két külön fogalom a kettő. És nem kell ezen semmit szégyelni , a szégyen ott kezdődik ,hogy sok csaj illetve pasi 13 illetve 14 évesen már nem szűz , na ez az ami szégyen. Probálj picit pozitivabban hozzáállni az egészhez , ne akarj túl gyorsan semmit ,mert néha itt rontsuk el a dolgokat . Úgy érzem nem segitettem ezzel semmit ,de próbáltam őszinte lenni hozzád . Értékes ember vagy , légy nyitottabb az emberekkel és biztosan meg találod AZT a lányt.
Figyelj rám légy szíves!
A depresszióval vigyázz! Nem biztos, hogy depressziós vagy, ez simán lehet a magány és örömtelenség miatt érzett bánat is, ami természetes. Akkor lennél beteg, ha ebben a helyzetben jól éreznéd magad. De ha sokat ismétled magadnak, hogy depis vagyok és beleéled magad, akkor tényleg az leszel, vagyis egy tablettákon vegetáló, évtizedeken keresztül haldokló ember.
Valamerre mozdulnod kellene, mert most mindennap ugyan azt ismétled és ha eddig nem vezetett sehová, ezután sem fog.
Menj el egy prostituálthoz. Szinte biztos, hogy nem lesz jó élmény, de nem számít. Némi tapasztalatot szerzel, tudni fogsz dugni… Szégyellni nem kell. Szégyellni azt kell, ha bántod azt, aki nyomorultabb nálad. Űrhajósoktól és tengerészektől kezdve minisztereken át a püspökig- mindenféle ember járt már örömlányoknál.
Legfontosabb lenne megtudnod, mi a baj veled. Mert valami van, különben nem lennél sikertelen. Ezt egy valaki tudná biztosan megmondani: egy nő, aki őszinte.
Olyan dolgok kerülhetnék elő, amit nem is sejtesz magadról , de könnyű kijavítani őket. Baromi nehéz és kínos egy ilyen beszélgetést lebonyolítani, de nagyon hasznos is lenne. Nővéred nincs, vagy inkább egy intelligens női unokatestvéred?
De merre mozduljak? Merre? Mit változzak? Hát már nem sok hiányzik, hogy lefizessek egy prostituált nőt, csak aggódok, hogy el-i fog fogadni, hogy nem-i lesz neki gondja, hogy még szűz vagyok. Csak sima szexet szeretnék semmi mást, és természetesen óvszerrel. Akik csinálnak mindent óvszerrel, azok egészségesek?
Nem tudom, mi bajom van, miért vagyok sikeretlen. Igazán nem bántok senkit, csak néha az emberek ők gázolnak a lelkembe. Van nővérem, de csak 10 éves. Vannak intelligens lány unokatestvéreim, de ő nekik is meg van a saját életjük. Próbáld meg jobban kifejteni elmagyarázni amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!