Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mennyire lenne gáz ebbe...

Mennyire lenne gáz ebbe beleroppanni?

Figyelt kérdés
Eddig igazából nem kellett sose dolgoznom, csak pár hónapig voltam távmunkában programozó. De nem állom meg a helyem a szakmában. Eddig is depressziós, munkanélküli voltam, de most még szeretett Édesapám is meg fog halni, aki eddig a családfenntartó volt. 25/F

2018. aug. 22. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Ez olyan dolog, hogy nem, gáz vagy nem gáz kérdése, vagy megtörténik vagy nem. De ez azért nem ok rá, próbálj meg más irányba elindulni, keress valamit amibe kapaszkodhatsz, persze nem lesz könnyű, de túl éltek már rosszabbat is emberek.
2018. aug. 22. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Képezni kéne magad, hogy jó programozó legyél, vagy szakosodj más informatikai területre. Sajnos el kell fogadnod, hogy ezentúl keresned kell, ami nem lesz könnyű az édesapád halála mellett.
2018. aug. 22. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem bárki "beleroppan" egy kicsit, ha az édesapja, akit szeretett, meghal. Nem tudom, mitől gondoltad, hogy ez gáz.

Persze attól még dolgozni elmehetsz, állapotodtól függően.

2018. aug. 23. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Az természetes, hogy Édesapád halála így hat rád, az viszont probléma, hogy eddig nem dolgoztál, és nem is állod meg a helyed a szakmában.
2018. aug. 23. 17:28
 5/5 anonim válasza:
Amig depressziós vagy addig nem tudod sosem a maximumot nyujtani ,mert ez a betegség folyamatosan visszaránt. Úgyhogy előbb inkább ezen kellene dolgozni .
2018. aug. 25. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!