Elegem van mindenből, és mindenkiből. A családomból és már a páromból is. Nem látom a kiútat, megbolondulok ebbe már. Nem tudom mit csináljak?
Nincs munkád! Nincs életed! Minek akarsz gyereket ilyen lelki állapotban, ha? Hogy neki is elcseszd az életét? Pszichológust akarj ne gyereket bakker...
Gyereket nem azért vállalunk hogy megtartsuk a párunk, hogy több kedvezmény járjon vagy hogy kihúzzon a gödörből!!!
A teherbeesésnek semmi köze a stresszhez, ez is egy mitosz mint a margarin jó es a tojas hizlal . Meddig tartja még magát?
En folyton abortuszon voltam fiatalon, pedig súlyos csaladi stresszen mentem át, összeroppantam, panikbeteg voltam, kórhazba kerultem, pszichiatriara, hullt a hajam. Megis , ha ramnezett a pasim terhes lettem. Könyörgöm unom olvasni h mivan stresszes vagy? Na azert nem esel teherbe! Mivan? Nagyon akarod a babát? Na az a baj !!
8 válaszoló azért mert neked minden köhintésre gyereked lett az a te bajod. Normális védekezés mellett nem kellett volna folyton abortuszra járni. Erre vagy büszke?
A válaszolónak pedig nem tudom hogy jót tenne e neked egy gyerek. Először is munka kellene meg közös programokra eljárni pároddal. Nem jó ha befásulsz mert előbb utóbb a párod is mást fog helyetted keresni aki eljár vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!